Fennoa-integraation käyttöönotto

Muokattu Thu, 01 Feb 2024 klo 02:50 PM

Admicom Flex-Fennoa-integraation käytön alkaessa toimi seuraavasti Fennoassa:

Uuden käyttäjän palveluun voi luoda pääkäyttäjä joka hallinnoi käyttöoikeuksia Fennoassa.

API-avaimen luonti

1. Api-avain luodaan ohjelman kohdassa Fennoa -valikossa kohdassa Käyttäjät

2. Valitse Luo uusi API-käyttäjä

Käyttäjä listaus näkymän oikeassa yläkulmassa → Paina + Luo uusi API-käyttäjä

3. Avautuu lista API:lla integroitavista järjestelmistä → Valitse Hillava

4. Valinnan jälkeen tulee Hillavan esittely → Paina Luo API-käyttäjä

5. Ota luodun käyttäjän tiedot talteen (lisätiedot kohdasta) ja toimita osoitteeseen tuki@hillava.com