2022-03-02 Versiotiedote

Muokattu Mon, 06 Mar 2023 klo 09:53 PM

2.3.2022 julkaistavan version versiotiedote.

Tuoterivien käytettävyyteen parannuksia

Aikaisemmin Hillavan tehtävällä tai tarjouksella tuoterivejä selailtaessa näkymä on saattanut pompata takaisin listauksen yläreunaan kesken selailun tai kun riviä on lisännyt/muokannut. Tässä versiossa olemme pyrkineet parantamaan näkymän toimivuutta siten, että näkymä pysyy siinä kohtaa, missä käyttäjä on, eikä näkymä enää itsestään hypi yläreunaan. Tässä versiossa olemme myös tehneet konepellin alle muutoksia ja nyt tuoterivin muokkauksen jälkeen muokattu rivi säilyy valittuna.

Otamme mielellämme vastaan palautetta muutoksen toimivuudesta tuki@hillava.com.