Tarjouksesta tehtäväksi

Muokattu Wed, 28 Feb 2024 klo 11:36 PM

Admicom Flex tarjouksen pohjalta voi muodostaa tehtävän tai tehtäviä, joille lisätään jo valmiiksi tarjouksella tarjotut tarvikkeet.

Tehtävän luonti tarjouksen pohjalta

1. Luo ensin tarvittaessa asiakas ja kohde, jos niitä ei jo ole.
  2. Avaa tarjous, jonka pohjalta haluat luoda tehtävän.
  3. Mene tarjouksen Laskentarivit-näkymään.
  4. Valitse ne laskentarvit, jotka haluat mukaan tehtävän tarvikkeiksi.
    • Voit valita useita tarvikeryhmiä tai tarvikkeita, kun valitset näppäimistöltä samanaikaisesti Control tai Shift.
  5. Valitse näkymän alareunasta "Luo tehtävä".
  6. Tehtävän luonti-ikkuna aukeaa.
  7. Valitse tehtävän tyyppi ja kohde ja anna muut tarvittavat tehtävän tiedot.

Halutessasi voit luoda yhden tarjouksen pohjalta useita tehtäviä.