Tehtävätuloste / Tehtäväraportti

Muokattu Tue, 23 Jan 2024 klo 03:57 PM

Admicom Flexin tehtävätuloste on määrämuotoinen dokumentti esimerkiksi asiakasraportointia varten. Samanaikaisesti voi olla käytössä useita tulostepohjia erilaisiin tarpeisiin.

Tehtävätuloste tulostetaan tehtäväkohtaisessa näkymässä valitsemalla oikeasta yläreunasta "Tulosta".

Tulostepohjan luonti

1. Mene näkymään Asetukset - Tehtävät ja resursointi - Tulosteet - Tulostepohjat.
  2. Valitse "Luo".
  3. Valitse avautuvassa luonti-ikkunassa tiedot, jotka haluat tulostaa tehtävätulosteelle.
  4. Aktivoi tulostepohja tehtävätulosteen muokkausikkunassa Perustiedot-välilehdellä.
    • Jos tulostepohja ei ole aktiivinen, sitä ei voi käyttää tehtävän tulostamiseen.

Vapaatekstikentän luonti ja lisääminen tulostepohjalle

Tehtävätulosteelle voi luoda ja lisätä vapaatekstikenttiä esimerkiksi paperille tulostetun tulosteen allekirjoitusta varten. Luo ensin haluamasi vapaatekstikentät ja lisää ne haluamallesi tulostepohjalle.

1. Mene näkymään Asetukset - Tehtävät ja resursointi - Tulosteet - Vapaatekstit.
  2. Valitse "Luo".
  3. Täytä tiedot ja tallenna.
    • Nimi
      • Kentän nimi tehtävätulosteella, esimerkiksi "Allekirjoitus".
    • Prioriteetti
      • Määrittää missä järjestyksessä kentät näkyvät tehtävätulosteella.
  4. Mene näkymään Tehtävät ja resursointi - Tulosteet - Tulostepohjat.
  5. Valitse haluamasi tehtävätulostepohja ja valitse "Muokkaa".
  6. Valitse Vapaatekstit-välilehti.
  7. Valitse tehtävätulosteelle haluamasi vapaatekstit.
    • Vapaatekstit tulostetaan prioriteettijärjestyksessä.