Työvuorot

Muokattu Mon, 06 Mar 2023 klo 09:55 PM

Hillavassa on mahdollista luoda työvuoroja. Kokonaista työvuorosuunnittelutoiminnallisuutta Hillavassa ei vielä ole, vaan työvuorot ovat ennemminkin informatiivista tietoa käyttäjille.

Työvuorojen avulla voi esimerkiksi merkitä, kuka työntekijä päivystää milläkin viikolla.

Työvuoroja voi luoda Suunnittelu-näkymässä ja ne näytetään Suunnittelu-näkymässä. Työvuoro ei vaikuta resurssin käytettävyyteen, työvuoro on siis vain informatiivinen tieto.

Työvuorotyyppien luonti

Oletuksena Hillavassa ei ole yhtään työvuorotyyppiä. Luo tarpeenmukaiset työvuorotyypit, muista tässäkin, että yksinkertainen on kaunista ja aloita luomalla vain pakollisesti tarvitsemasi työvuorotyypit.

1. Mene näkymään Asetukset - Yleistä - Työvuorotyypit.
  2. Valitse "Luo".
  3. Täytä tiedot avautuvassa luonti-ikkunassa.
  4. Tallenna tiedot.
  5. Päivitä selainikkuna, jotta valitsemasi työvuorotyyppien värit päivittyvät käyttöön Suunnittelu-näkymässä.

• Nimi
    • Työvuorotyypin nimi. Käytä mahdollisimman kuvaavaa nimeä.
    • Suunnittelu-näkymässä työvuoroa luotaessa käyttäjälle näytetään työvuorotyypin nimi.
  • Tekstin väri ja Taustaväri
    • Valitse työvuorotyypille haluamasi värit. Suunnittelu-näkymässä luomasi resurssin työvuorot piirretään valitsemillasi väreillä.

Työvuoron luonti

Työvuorot luodaan Suunnittelu-näkymässä. Ne käyttäjät, jotka voivat luoda poissaoloja, voivat luoda myös työvuoroja.

Jos haluatte laajentaa poissaolojen ja työvuorojen luonnin Hillavassa uusille käyttäjäryhmille, ottakaa yhteyttä tukeemme tuki@hillava.com.

Esimerkki Oy:n työvuorotyypit

Esimerkkiyrityksessä työtä tehdään yhdessä vuorossa kello 8-16. Esimerkkiyrityksellä on kuitenkin joka viikko päivystäjä, joka tekee tarvittaessa kiireelliset päivystystyöt mihin kellonaikaan vain. Esimerkkiyrityksessä on luotu yksi työvuorotyyppi "Päivystys".