Käyttöoikeustasot

Muokattu Thu, 04 May 2023 klo 09:24 AM

Hillavan käyttöoikeudet määritellään roolipohjaisesti. Käyttöoikeusrooli määrittelee, mihin toiminnallisuuksiin käyttäjällä on pääsy. Hillava Oy ylläpitää käyttöoikeusrooleja.

Tarvittaessa käyttäjän näkemää sisältöä voidaan rajata myös luokittelutiedon avulla. Lue tarkemmin luokittelujen käyttämisestä täältä.

Oletuskäyttöoikeustasot

Oletuksena Hillavassa on kolme erilaista käyttöoikeustasoa. Huomioi, että käyttöönoton yhteydessä käyttöoikeustasot voidaan konfiguroida juuri haluamallanne tavalla, joten juuri teidän Hillavassanne käyttöoikeustasot voivat olla jotain muuta kuin tässä on kuvattu.

• Pääkäyttäjä
    • Pääsy kaikkialle pääjärjestelmään ja mobiiliin.
    • Pääsy myös Asetuksiin.
  • Työnjohtaja
    • Pääsy kaikkialle pääjärjestelmään ja mobiiliin.
    • Ei pääsyä Asetuksiin.
  • Asentaja
    • Pääsy vain mobiiliin ja siellä vain omiin tehtäviin ja kirjauksiin.
    • Oletuksena voi luoda uusia tehtäviä mobiilissa, uuden tehtävän luonti voidaan myös estää.
    • Voidaan myös mahdollistaa pääsy kaikkiin tehtäviin mobiilissa.