2023-02-21 Versiotiedote

Muokattu Mon, 06 Mar 2023 klo 09:53 PM

Päivitämme 21.02.2023 käyttöönne Hillavan uusimman version. Päivitys aiheuttaa muutaman minuutin käyttökatkon klo 16.30-18 välillä. Tässä versiossa on muutoksia sähköisen kuormakirjan toimintoihin. Luethan myös tiedotteen tukipalvelumme muutoksesta tästä tiedotteesta!

Sähköisen kuormakirjan muutokset

Tässä versiossa sähköisen kuormakirjan osalta voit nyt vaihtaa kuorman toiselle tehtävälle. Jos kuorman uusi tehtävä on eri työmaalla, uudelle työmaalle kopioidaan kuorman paikat ja matkat. Lisäksi tässä versiossa on korjattu aiemmin havaittu virhetilanne, jossa kuormakirjalle asetettu lisälaite saattaa kadota kuorman muokkauksen yhteydessä. 

Tukemme muuttaa

Vaihdamme tukiohjelmistoamme ja tukipalvelumme sekä tukisivustomme muuttavat viikolla 10. 

Tuen siirto näkyy teille käyttäjille siten, että siirrämme viikolla 10 tukiartikkelit uudelle tukisivustolle. Tulemme tiedottamaan teille uuden tukikeskuksen sivuston osoitteen vielä lähempänä ja linkittämään uuden tukisivuston myös tänne vanhaan sivustoon, jotta löydätte siirtymävaiheessakin tukiartikkelit helposti.

Tukeemme lähetetyt sähköpostit (tuki@hillava.com) ohjataan perjantaina 10.3. klo 16 alkaen uuteen tukikeskukseemme. Kaikki tukeemme lähetetyt sähköpostit tulevat katkotta joko uuteen tai vanhaan tukikeskukseemme ja tukemme palvelee teitä normaalisti. Saatat kuitenkin huomata tukikeskuksemme muuton sähköpostivastaustemme hieman muuttuneessa ulkoasussa ja muuttuneessa tukitikettinumeroinnissa.

Uudessa tukiohjelmistossa pystymme kattavammin luokittelemaan ja raportoimaan tukitikettejämme ja tämä tulee näkymään myös teille asiakkaillemme entistäkin parempana laatuna tukemme toiminnassa. Uusi tukiohjelmistomme myös helpottaa ja sujuvoittaa tukihenkilöidemme työtä.