2023-02-07 Versiotiedote

Muokattu Mon, 06 Mar 2023 klo 09:53 PM

Päivitämme 07.02.2023 käyttöönne Hillavan uusimman version. Päivitys aiheuttaa muutaman minuutin käyttökatkon klo 16.30-18 välillä.

Hinnaston kopiointi

Tässä versiossa voit nyt kopioida hinnaston uudeksi. Aikaisemmin kopiointi on ollut mahdollista vain tukemme kautta ja toiveidenne perusteella olemme nyt mahdollistaneet hinnaston kopioinnin myös suoraan käyttöliittymän kautta.

Voit kopioida hinnaston Tuotteet - Hinnastot -näkymän kautta valitsemalla haluamasi hinnaston listauksesta ja valitsemalla alareunasta "Kopioi".

Työaikakirjauksen selitekenttien suurentaminen

Jo aikaisemmin olet voinut suurentaa esimerkiksi tehtävän Kuvaus-kenttää ottamalla kiinni kentän oikeasta alakulmasta ja raahaamalla kenttää suuremmaksi. Tässä versiossa kenttien suurentaminen on mahdollistettu myös tehtävän tuntikirjausten selitekentille.

Huomioi, että jos käytät Safari-selainta, niin hiiren kursori ei muutu ilmaisemaan selitekentän suurentamisen mahdollisuutta, mutta selitekenttää voi silti suurentaa raahaamalla.

Kuormien hinnoittelu, kun kuorman siirto menee vuorokauden vaihteen yli

Tässä versiossa on muutettu Hillavan sähköisten kuormakirjojen hinnoittelulogiikka siten, että hinta saadaan laskettua myös silloin, kun kuormakirjan teko on alkanut edellisen vuorokauden puolella ja kuormien siirto jatkuu seuraavan vuorokauden puolelle.