2023-01-04 Versiotiedote

Muokattu Thu, 04 May 2023 klo 10:44 AM

Päivitämme 04.01.2023 käyttöönne Hillavan uusimman version. Päivitys aiheuttaa muutaman minuutin käyttökatkon klo 16.30-18 välillä.

Lisäksi olemme julkaisemassa Play-kauppaan Hillavan Android-sovelluksesta uuden version, joka tukee lisätiedon lisäämistä asentajan toimesta.

Asentaja voi antaa tehtävälle lisätietoja kentältä

Hillavan tehtävätyypille on jo aiemmin voinut ottaa käyttöön Lisätieto-kentän, johon työnjohto voi kertoa asentajalle haluamaansa tehtävään liittyvää lisätietoa. Tämä versio yhdessä pian julkaistavan uusimman Hillavan Android-sovellusversion kanssa mahdollistaa tehtävän Lisätietojen täydentämisen kentältä.

Kun tehtävätyypillä on Lisätieto-kenttä käytössä, voi Hillavan Android-sovellusta käyttävä käyttäjä valita tehtävän Tiedot-välilehden oikeasta yläkulmasta "Lisää lisätieto".

Tätä kautta lisätty lisätieto ei ylikirjoita olemassa olevia tietoja, vaan täydentää käyttäjän antaman lisätiedon ja aikaleiman aikaisempien lisätietojen jatkeeksi.

Resurssin poistaminen estetty

Resurssin poistaminen on nyt oletuksena estetty kaikilta käyttäjiltä. Olemma aina suositelleet, että resursseja ei poisteta, vaan resurssin käyttöoikeus ja käytettävyys päätetään. Tarkempi ohje täällä.

Jos teillä on tarpeena pystyä poistamaan resursseja, niin tukemme voi muuttaa asetuksia, jonka jälkeen pääsette taas halutessanne poistamaan resursseja.