2022-12-21 Versiotiedote

Muokattu Mon, 06 Mar 2023 klo 09:53 PM

Päivitämme 21.12.2022 käyttöönne Hillavan uusimman version. Tässä versiossa on Hillavan uuden sähköisen kuormakirjan muutoksia. Päivitys aiheuttaa muutaman minuutin käyttökatkon klo 16.30-18 välillä.

Usean kuorman muokkaaminen yhdellä kertaa

Tässä versiossa on mahdollista muokata yhden työmaan osalta useita kuormia samanaikaisesti. Kuormilla voi muokata kuormaus- ja purkupaikkaa sekä paikkojen välistä matkaa.

Voit muokata useita kuormia Kuormat - Kuormakirjat tai Kuormat - Hyväksytyt kuormat -näkymissä tai Työmaakohtaisesti vastaavissa näkymissä. Valitse useita kuormia pitämällä näppäimistöllä Shift- tai Ctrl-painike painettuna ja valitse haluamasi kuormat. Kun valittuna on vain yhden työmaan kuormia, näkymän alareunan "Muokkaa useita" painike aktiovituu.

Maansiirto työmaan kopiointi

Tässä versiossa on parannettu maansiirtotyömaan kopioinnissa työmaan laskutussääntöjen kopiointia. Aikaisemmin osa laskutussäännöistä ei kopioitunut kokonaisina, koska työmaakohtaisia paikkoja ei kopioitu ja jos sääntö viittasi työmaakohtaiseen paikkaan, tämä sääntö jäi kopiolla vajavaiseksi. Nyt työmaan kopiointi kopioi tarvittaessa myös työmaakohtaiset paikat, jotta urakan laskutussäännöt voidaan kopioida kaikkine tietoineen.

Kuormakirjojen lataaminen Excel-muotoon

Kun kuorma- ja kuormakirjanäkymistä otetaan tietoja Hillavasta Excel-muotoon, niin päivämäärät muunnetaan nyt päivämäärä-muotoon Exceliin. Tämä helpottaa kuormien raportointia Excelin kautta.

Kuormanäkymien sarakejärjestely

Tässä versiossa on muutettu kuorma -näkymissä sarakejärjestely vastaamaan Kuormakirjat-näkymän sarakejärjestelyä.