2022-08-30 Versiotiedote

Muokattu Mon, 06 Mar 2023 klo 09:53 PM

30.8.2022 Julkaistaan Hillavan uusin versio.

Kohteen laskutusasiakkaan vaihtaminen

Hillavassa havaittiin virhetilanne, jossa kohteen/projektin laskutusasiakkaan vaihtaminen ei päivittänyt kohteeseen liittyvien tehtävien näkymistä uuden laskutusasiakkaan Tehtävät-näkymässä. Tämä virhetilanne on nyt korjattu, eli kun muutat kohteen laskutusasiakkaan, niin kohteeseen liittyvät tehtävät tulevat näkyviin uuden laskutusasiakkaan Tehtävät-välilehdelle ja poistuvat vanhan asiakkaan Tehtävät-välilehdeltä. 

Tulossa syksyllä

SLO on nyt Sonepar

SLO on vaihtanut keväällä nimensä Sonepariksi. LVISNet-hinnastot haetaan hinnastopalvelimelta, josta löytyy vuoden loppuun saakka hinnastot sekä SLO- että Sonepar-kansioista, mutta ensi vuoden alussa SLO-kansio tulee poistumaan käytöstä. 

Tulemme päivittämään Hillavan hinnastohaun noutamaan hinnastot Soneparin kansiosta. Tiedon eheyden vuoksi tulemme päivittämään samalla kaikille asiakkaillemme SLO:n nimen uuteen muotoon. Käytännössä päivityksen yhteydessä katsotaan automaattisesti, löytyykö Hillavastanne toimittaja Y-tunnuksella 0213785-2 ja jos löytyy, niin toimittajan nimeksi päivitetään Sonepar (SLO).

Muutos ei ole mukana vielä tässä päivityksessä, vaan tämä on ennakkotiedote. Tiedotamme erikseen, kun muutos viedään tuotantoon.

Auttoiko tämä artikkeli?

Loistavaa!

Kiitos palautteestasi

Pahoittelut ettemme voineet auttaa

Kiitos palautteestasi

Kerro kuinka voimme parantaa tätä artikkelia!

Valitse ainakin yksi syistä

Palaute lähetetty

Kiitos palautteesta. Yritämme korjata artikkelin