2022-08-30 Versiotiedote

Muokattu Ma, 6 Maalis, 2023 klo 9:53 PM

30.8.2022 Julkaistaan Hillavan uusin versio.

Kohteen laskutusasiakkaan vaihtaminen

Hillavassa havaittiin virhetilanne, jossa kohteen/projektin laskutusasiakkaan vaihtaminen ei päivittänyt kohteeseen liittyvien tehtävien näkymistä uuden laskutusasiakkaan Tehtävät-näkymässä. Tämä virhetilanne on nyt korjattu, eli kun muutat kohteen laskutusasiakkaan, niin kohteeseen liittyvät tehtävät tulevat näkyviin uuden laskutusasiakkaan Tehtävät-välilehdelle ja poistuvat vanhan asiakkaan Tehtävät-välilehdeltä. 

Tulossa syksyllä

SLO on nyt Sonepar

SLO on vaihtanut keväällä nimensä Sonepariksi. LVISNet-hinnastot haetaan hinnastopalvelimelta, josta löytyy vuoden loppuun saakka hinnastot sekä SLO- että Sonepar-kansioista, mutta ensi vuoden alussa SLO-kansio tulee poistumaan käytöstä. 

Tulemme päivittämään Hillavan hinnastohaun noutamaan hinnastot Soneparin kansiosta. Tiedon eheyden vuoksi tulemme päivittämään samalla kaikille asiakkaillemme SLO:n nimen uuteen muotoon. Käytännössä päivityksen yhteydessä katsotaan automaattisesti, löytyykö Hillavastanne toimittaja Y-tunnuksella 0213785-2 ja jos löytyy, niin toimittajan nimeksi päivitetään Sonepar (SLO).

Muutos ei ole mukana vielä tässä päivityksessä, vaan tämä on ennakkotiedote. Tiedotamme erikseen, kun muutos viedään tuotantoon.