2022-08-16 Versiotiedote

Muokattu Mon, 06 Mar 2023 klo 09:53 PM

16.8.2022 julkaistaan Hillavasta uusi versio.

Ostojen kohdistaminen

Aikaisemmin jos ostolaskulla on ollut tuoterivi, jossa tuotteen määrä on nolla, on rivin kohdistaminen aiheuttanut virheen. Tässä versiossa on toimintaa muutettu siten, että nollamääräinen rivi ohitetaan kohdistuksessa.

Mobiilikäyttöliittymän tarvikkeen muokkaus

Havaitsimme, että joissain tilanteissa responsiivisessa mobiilikäyttöliittymässä aiheutui virhe tuotemuokkauksen yhteydessä. Muokkaus tallentui taustalla, mutta käyttäjälle näytettiin ikävä virheikkuna. Tässä versiossa virhe on korjattu.