2022-05-24 Versiotiedote

Muokattu Mon, 06 Mar 2023 klo 09:53 PM

24.5.2022 julkaistavan version versiotiedote.

Tehtävän pakollisten luokitteluiden tarkastaminen

Tässä versiossa voidaan tehtävän prosessissa estää prosessin eteneminen, jos tehtävän pakollisia luokitteluita ei ole asetettu. Jos tehtävätyypillä on pakollisia luokitteluita, mutta tehtävä luodaan mobiilista, voi luokittelut jäädä asettamatta. Nyt tehtävän prosessiin voidaan asettaa tarkastus, joka estää esimerkiksi tehtävän laskuttamisen, jos pakollisia luokitteluita puuttuu. Asetus tehdään taustalla ja tukemme voi tehdä asetuksen. Jos käytössänne on luokittelut ja haluatte pakollisen tarkastuksen tehtävän prosessiin käyttöön, niin olkaa yhteydessä tukeemme tuki@hillava.com.

Työmäärän toteuman summatiedon korjaus

Tehtävät-listausnäkymään on saanut otettua näkyviin tehtävän työmäärän toteuman eli työaikakirjausten summan erilliseen sarakkeeseen. Havaitsimme, että joissain harvinaisissa tapauksissa summatieto ei päivittynyt yhteenvetoon oikein, jos kirjausta muokattiin jälkikäteen. Ongelma ei ole vaikuttanut tehtävän laskutukseen, vaan ongelma on koskenyt vain summatiedon näyttämistä. Tässä versiossa ongelma on korjattu.