2022-03-10 Versiotiedote

Muokattu Mon, 06 Mar 2023 klo 09:53 PM

10.3.2022 julkaistavan version versiotiedote. Nämä ominaisuudet ovat automaattisesti käytettävissänne pääkäyttöliittymässä. Android-päivitys on käyttäjien ladattavissa Play-kaupassa.

Tuki@hillava.com auttaa jos näistä tai jostain muusta aiheesta heräsi kysymyksiä.

Excel-ulosviennin rivimäärää kasvatettu

Excel-latauksen rivimäärä on aiemmin rajoitettu 1000 riviin listanäkymissä. Tämä oli rajoitettu, jottei muille käyttäjille näy hitautta Hillavan käytössä. Nyt olemme pystyneet nostamaan rivimäärää 10 000 riviin latausta varten.

Huomioi, että jos lataat tuhansien rivien tietomäärää Exceliin, saattaa lataus kestää useita kymmeniä sekunteja. Odota siis rauhassa, että lataus valmistuu.

Tämä ominaisuus on automaattisesti käytettävissä Hillavan pääkäyttöliittymässä kaikissa listanäkymissä, missä on "Lataa excel"-toiminnallisuus oikeassa alareunassa.

Procountor-liittymä päivitetty

Procountor päivitti omia rajapintojaan, minkä takia olemme myös päivittäneet Hillavan Procountor-liittymän versiota. Tässä päivityksessä ei ole mitään näkyvää muutosta liittymään.

Jos teillä on Procountor-liittymä käytössä Hillavan rinnalla, on teille päivitetty liittymä automaattisesti uudempaan versioon.

Androidista uusi versio

Androidiin on saatavilla Hillava-sovelluksesta uusi versio, 4.41. Tässä versiossa ei ole näkyviä muutoksia, vaan olemme tehneet hienosäätöä taustalle.

Mobiililaitteen asetuksista riippuen Hillava-sovellus päivittyy automaattisesti mobiililaitteeseen tai se on ladattava Play-kaupasta. Suosittelemme, että käyttäjät käyttävät aina uusinta versiota Hillava-sovelluksesta.