2022-02-14 Versiotiedote

Muokattu Mon, 06 Mar 2023 klo 09:53 PM

14.2.2022 julkaistavan version versiotiedote. Käyttäjälle näkyvät muutokset on eroteltuna alempana, muita hienosäätöjä on taustalla tehty lisäksi tähän päivitykseen mukaan. Muistathan, että tukemme auttaa mielellään tuki@hillava.com

Tuotteen tyypin voi lisätä näkyviin tuoteen valintaikkunoissa

Tuotteelle on voinut jo aiemmin asettaa Hillavassa tyypin (materiaali, työ, alihankinta). Tyyppiä hyödynnetään Hillavan raportoinnissa tietyllä konfiguraatiolla.

Tässä versiossa voit ottaa tuotteen tyypin näkyviin tuotteen valinta-ikkunassa. Nyt tuotevalintaikuna myös muistaa sarakevalinnat sekä hakuehdon. Jatkossa tuotevalintaikkunassa ei siis tarvitse aina valita uudelleen saraketta tai vakiohakua, vaan se pysyy käyttäjälle tallessa seuraavaa kertaa varten.

Mapon-integraatiosta uusi versio

Mapon-ajoneuvoseurantalaitteiden tietojen tuonnissa havaittiin vuoden vaihteessa viivettä. Viiveen syytä on selvitetty yhdessä Maponin kanssa ja nyt integraatiosta on päivitetty tuotantoon nyt uusi versio, jossa Hillava hakee 15 minuutin välein ajot Maponista. Ajo saadaan haettua Maponista, kun Maponissa on ajon tiedot olemassa. Suurimmaksi osaksi ajot siirtyvät Hillavaan 15 minuutin kuluessa ajon päättymisestä, mutta jos Maponissa ajo ei ole vielä noudettavissa, se noudetaan seuraavan 15 minuutin kuluttua.

Tietojen sisältö pysyy samana ja tämä muutos on automaattisesti päivitetty teille Mapon-liittymään käyttöön.

Extranet 2.0 versioon hienosäätöjä

Extranet 2.0 versioon tehdyt muutokset ovat automaattisesti käytössä päivityksen jälkeen.

Tehtävälistauksen korjaus

Extranet 2.0:ssa havaittiin vielä edellisen päivityksen jäkeen, että kaikki valmiit tehtävät eivät näkyneet Extranet-käyttäjälle, jos tehtävien määrä oli suurempi kuin 50 tehtävää. Ongelma on korjattu tässä uudessa versiossa.