2021-09-22 Versiotiedote

Muokattu Mon, 06 Mar 2023 klo 09:54 PM

Hillavan 22.9.2021 julkaistavan version muutokset:

Tarvikkeet ja Tuotteet-nimityksien yhtenäistäminen

Hillavan eri käyttöliittymissä törmää samaan asiaan eri nimillä, tarvikkeet ja tuotteet. Pyrimme näitä termejä pikku hiljaa yhtenäistämään ja tässä kohtaa pääkäyttöliittymässä Tehtävän katselu-näkymässä Tarvikkeet-välilehden otsikko vaihtuu nimelle "Tuotteet". Muualle tällä ei ole vaikutusta tässä kohtaa.

Jos haluatte, että samainen termi on käytössä myös laskulla, hallitaan tämä tehtävätyypin asetuksissa. Jos kaipaatte tähän muutosta niin voitten olla myös tuki@hillava.com osoitteeseen yhteydessä niin autamme.

Tämä muutos ei vaadi teiltä toimenpiteitä käyttöliittymässä vaan on automaattisesti käytössä.

Procountor palkkatiedostoon kehitystä

Procountorin palkkatiedosto on käytettävissä asiakkailla, joilla on Procountorin kautta palkanlaskenta. Tästä tiedostosta on julkaistu uusi versio, jossa pystytään huomioimaan palkkamalli. Palkkamallin kautta voidaan käyttäjät erotella tunti- ja kuukausipalkkalaisiksi, joilla voi olla eri palkkajaksot.

Tämä raportti ei ole automaattisesti käytettävissä. Jos haluatte tämän uuden raportin käyttöön, voitte olla yhteydessä tuki@hillava.com. Autamme samalla ottamaan käyttöön palkkamalliratkaisun jos tämä ei teillä vielä ole käytössä.