2021-09-16 Versiotiedote

Muokattu Mon, 06 Mar 2023 klo 09:54 PM

Hillavan 16.9.2021 julkaistavan version muutokset:

Suunnittelu-näkymässä työmääräinten rajaaminen tehtävän kohteen perusteella

Pääkäyttöliittymässä Suunnittelu-näkymään on tehty viilauksia rajauksien hallintaan ja uutena ominaisuutena Kohteen tai asiakkaan nimestä klikkaamalla, saat tehtyä suoraan ko. kohdetta koskevan rajauksen työmääräimiin. Kun tietty kohde on valittu, Suunnittelu-näkymä näyttää vain valittuun kohteeseen liittyvät työmääräimet näkymän yläosassa.

/helpdesk/attachments/101067139678

Koontilaskujen näkyvyys tehtävillä

Aikaisemmin koontilasku on näkynyt vain ensimmäisen tehtävän alla, johon koontilasku on liittynyt. Päivityksen jälkeen luoduissa koontilaskuissa kaikilla koontilaskuun liittyvillä tehtävillä näkyy ko lasku tehtävän Laskut-välilehdellä.

Ennen päivitystä luoduissa koontilaskuissa ei tätä toiminnallisuutta ole, niissä näkyvyys on kuten ennenkin vain yhdellä tehtävällä.