2021-08-19 Versiotiedote

Muokattu Ma, 6 Maalis, 2023 klo 9:54 PM

Hillavan 19.8.2021 julkaistavan version muutokset:

Usean liitteen tallentaminen samanaikaisesti

Pääkäyttöliittymässä voit nyt tallentaa samanaikaisesti useita liitteitä. Aikaisimmin liitteet oli tallennettava yksi kerrallaan. Useita liitteitä tallennetaan valitsemalla "Liitteet"-välilehdellä "Luo useita".

Toiminnallisuus tukee myös tiedostojen raahausta suoraan latausikkunaan, eli voit jatkossa valita tiedostojenhallinnasta useita tiedostoja ja raahata ne Hillavan lautausikkunaan.

Huomioi, että jos lisäät useita liitteitä kerrallaan, voit otsikoida tai luokitella liitteet vasta lataamisen jälkeen liitten muokkauksen kautta.

Poista-toiminnallisuuden estäminen

Tässä versiossa voidaan estää pääkäyttöliittymässä tietotyyppien (esim. projekti, urakka, laitekortti, tarjous, kohde) poistaminen halutuilta käyttäjäryhmiltä. Aikaisemmin kaikki pääkäyttöliittymään pääsevät käyttäjät ovat voineet poistaa tietotyyppejä.

Jos haluat rajata poisto-oikeiden esimerkiksi vain pääkäyttäjille, niin olethan yhteydessä tuki@hillava.com, niin katsotaan yhdessä miten saatte toiminnallisuuden käyttöön.

Tämä ominaisuus ei ole automaattisesti käytössä vaan vaatii yhteydenoton tukeemme.

Lataa exceliin -toiminnallisuuteen uusia ominaisuuksia

Tehtävän tarvikkeet ladattavissa exceliin

Tehtävän tarvikkeet-välilehdelle on saatu "lataa excel"-toiminnallisuus. Saat otettua kaikki tehtävän tarvikerivit halutessasi siis exceliin.

Tämä ominaisuus on automaattisesti käytettävissänne päivityksen jälkeen.

Näkyvät sarakkeet vai kaikki exceliin

Pääkäyttöliittymästä voi nyt ladata Exceliin joko näkyvissä olevat sarakkeet tai kaikki olemassa olevat sarakkeet. Aikaisemmin Exceliin ladattiin aina vain näkyvissä olevat sarakkeet. Tämä toiminnallisuus on automaattisesti käytettävissänne.