2021-04-28 Versiotiedote

Muokattu Mon, 06 Mar 2023 klo 09:54 PM

Hillavan 28.4.2021 julkaistun version muutokset:

Fivaldi-palkkaraportti ja ostolaskujen hyväksyntä

Fivaldi-palkkaraportti Hillavasta

Hillavan Raportteihin on toteutettu Visman Fivaldi-ohjelmaan sisäänluettava palkkaraporttipohja. Jos teillä on siis käytössä Visman Fivaldi ja olette kiinnostuneita palkka-aineiston saamisesta Hillavasta Fivaldin vaatimassa muodossa, niin olkaa yhteydessä tukeemme tuki@hillava.com

Ostolaskujen hyväksyntä

Olemme kehittämässä Hillavaan ostolaskujen hyväksyntä toiminnallisuuksia. Kehitystyö on meneillään ja tässä versiossa on mukana ensimmäisiä muutoksia, jotka tulevat kehityksen myötä. Voitte jatkaa Hillavan käyttöä aivan kuten aikaisemminkin, uusia ominaisuuksia ei ole pakko ottaa käyttöön.

Ostolaskuilla on nyt näkyvissä uudet kentät Vastuuhenkilö, Hyväksyjä ja Hyväksytty (aikaleimakenttä).

Jos teitä kiinnostaa kuulla lisää ostolaskujen hyväksyntämahdollisuuksista, niin ottakaa yhteyttä tukeemme. Ominaisuuden käyttöönotto vaatii muutoksia prosesseihin ja ominaisuuden käyttöönotosta tulee lisäkulua.

Verottajan henkilöilmoitus

Verottajan henkilöilmoitukseen on tehty vielä hienosäätöä, jotta ilmoitus on mahdollisimman lähellä Verottajalle sisäänvietävää tiedostomallia.