Käyttöliittymät

Muokattu Thu, 04 May 2023 klo 09:11 AM

Hillavassa on kolme eri käyttöliittymää erilaisiin tarpeisiin.

Selain-mobiili omien töiden hallintaan

Hillavan selain-mobiili eli responsiivinen mobiilikäyttöliittymä toimii millä tahansa internetselaimella ja millä tahansa mobiililaitteella. Jos sinulla ei ole android-mobiililaitetta niin selain-mobiili on tällöin toimiva työväline sinulle. 

Selain-mobiilissa näet oman työjonosi ja näet töiden tiedot. Voit suorittaa töitä sekä nauhoittaa omaa työaikaasi.

Myös konttorikäyttäjän tulee käyttää selain-mobiilia konttorilla oman työajan nauhoittamiseen. Selain-mobiilin voi avata myös PC:n selaimessa. 

Tarkempia ohjeita ja neuvoja selain-mobiiliin löydät täältä

Hillavan Android-sovellus omien töiden hallintaan ja työnjohtajille

Hillava-sovellus ladataan mobiililaitteeseen Googlen Play-kaupasta. Hillava-sovelluksen tärkeimmät ominaisuudet toimivat myös ilman jatkuvaa verkkoyhteyttä (offline-tilassa).

Hillava-sovelluksessa työntekijä näkee oman työjonon ja voi suorittaa töitä kuten selain-mobiilissakin. Lisäksi Hillava-sovelluksessa on useita ominaisuuksia, jotka mahdollistavat työnjohtajan tehokkaan työskentelyn myös kentältä käsin.

Tarkempia ohjeita ja neuvoja Hillava-sovellukseen löydät täältä

Pääkäyttöliittymä konttorikäyttäjille

Hillavan pääkäyttöliittymää käytetään tietokoneen selaimella. Pääkäyttöliittymä ei ole responsiivinen eikä sitä suositella käytettäväksi tabletilla tai älypuhelimella.

Pääkäyttöliittymä on tarkoitettu konttorikäyttäjille. Pääkäyttöliittymästä löytyy kaikki työnjohtoon sekä laskutukseen liittyvät toiminnallisuudet. Myös omien tietojen tarkastelu ja konfiguraatio tehdään pääkäyttöliittymässä.

/helpdesk/attachments/101067139913 Työntekijä- tyyppisillä resursseilla ei ole pääsyä pääkäyttöliittymään. Heidän tulee käyttää joko sovellusta tai selain-mobiilia.

Hillava-toiminnanohjausjärjestelmä - mobiili ERP taipuu päätteelle ja puhelimeen