2023-03-09 Versiotiedote

Muokattu Thu, 09 Mar 2023 klo 01:11 PM

Päivitämme 09.03.2023 käyttöönne Hillavan uusimman version. Päivitys aiheuttaa muutaman minuutin käyttökatkon klo 16.30-18 välillä.

Toimitusasiakkaan nimen piilottaminen Hillavan Android-sovelluksen listausnäkymistä

Tässä versiossa voit tehtävätyyppikohtaisesti määritellä, että näytetäänkö Hillavan Android-sovelluksessa tehtävien listausnäkymissä toimitusasiakkaan nimi (Omat tehtävät ja Kaikki tehtävät). Oletuksena toimitusasiakkaan nimi on näkyvissä kuten aiemminkin.

Jos haluat piilottaa toimitusasiakkaan nimen, toimi näin:

1. Mene Asetukset - Tehtävät ja resursointi - Tehtävätyypit.
  2. Valitse haluamasti tehtävätyyppi ja valitse Muokkaa.
  3. Tehtävätyypin muokkauksessa mene Toimitus-välilehdelle.
  4. Poista välilehdeltä valinta "Näytä tehtävän toimitusasiakkaan nimi mobiilisovelluksen listausnäkymässä".
  5. Tallenna.

Muutoksen jälkeen uusien tehtävien osalta toimitusasiakkaan nimi ei tule Hillavan Android-sovelluksen listausnäkymiin. Vanhojen tehtävien osalta toimitusasiakas näkyy, jos tehtävää ei muokata. Jos tehtävää muokataan pääkäyttöliittymässä muutoksen jälkeen, niin toimitusasiakas menee piiloon myös vanhempien muokattujen tehtävien osalta. Toimitusasiakas näkyy kuitenkin edelleen tehtävän Tiedot-välilehdellä.

Tukemme muuttaa

Vaihdamme tukiohjelmistoamme ja tukipalvelumme sekä tukisivustomme muuttavat tällä viikolla. Tukiartikkelit ja versiotiedotteet löydät jo nyt täältä uudesta tietämyskannasta. Tukeemme lähetetyt viestit ohjataan automaattisesti perjantaina 10.3. klo 16 jälkeen uuteen tukiohjelmistoomme.

Kaikki tukeemme lähetetyt sähköpostit tulevat katkotta joko uuteen tai vanhaan tukikeskukseemme ja tukemme palvelee teitä normaalisti. Saatat kuitenkin huomata tukikeskuksemme muuton sähköpostivastaustemme hieman muuttuneessa ulkoasussa ja muuttuneessa tukitikettinumeroinnissa.

Uudessa tukiohjelmistossa pystymme kattavammin luokittelemaan ja raportoimaan tukitikettejämme ja tämä tulee näkymään myös teille asiakkaillemme entistäkin parempana laatuna tukemme toiminnassa. Uusi tukiohjelmistomme myös helpottaa ja sujuvoittaa tukihenkilöidemme työtä.