2023-03-27 Versiotiedote

Muokattu Mon, 27 Mar 2023 klo 09:25 AM

Päivitämme 27.03.2023 käyttöönne Hillavan uusimman version. 

Päivitys aiheuttaa poikkeuksellisesti useita lyhyitä käyttökatkoja. Ensimmäinen katko on kello 16.30. Hillava on normaalisti käytettävissä noin kello 18. Huomaat Hillavan tiedotepalkista, kun käyttökatkot on ohitse.

Raportit-näkymä uudistuu

Panostamme Hillavan raporttien kehitykseen ja yhtenä kehitysaskeleena olemme päivittäneet Raportti-näkymän. Aikaisemmin raportit löytyivät Raportit-näkymästä kategorian mukaan välilehdille jaoteltuna. Tässä versiossa kun avaat Raportit-näkymän, näet ensimmäisenä raporttien listausnäkymän, jossa on listattuna kaikki käytössänne olevat raportit.

Hakuehdolla voit rajata näkyviin vain tietyn kategorian raportit. Panostamme kevään aikana myös raporttien ohjeisiin ja tulemme lisäämään jokaiselle yleiselle raportille linkin ohjeeseen, josta näet tarkemmin, mitä tietoa raportille haetaan.

Seuraavana julkaistavana raporttina olemme kehittämässä porautuvaa raporttikokonaisuutta, jonka avulla näet, kuinka paljon Hillavaan on kirjattu työtä ja tarvikkeita, joita ei vielä ole laskutettu, työnimenä raporttikokonaisuudelle on "Laskuttamaton työkanta kustannuspaikoittain".

Porautuva raportti: Myyntilaskutus kustannuspaikoittain

Päivityksen yhteydessä julkaisemme kaikille käyttöön uuden porautuvan rapottikokonaisuuden "Myyntilaskutus kustannuspaikoittain". Raportin tarkoituksena on vastata kysymykseen, miten paljon myyntilaskuja on päivätty valitulle aikavälille. Pääset porautumaan raportilta syvemmälle laskutukseen ja voit tarkastella laskutusta tarkemmin raportin aliraporteilla: 

  • Myyntilaskutus asiakkaittain
  • Maksuerälaskutus
  • Tehtävien laskutus
  • Tehtävien laskutus työnjohtajittain

Lue raportista tarkemmin täältä. Raportti toimii myös vaikka teillä ei olisi Hillavassa kustannuspaikat käytössä.

Voit estää usean luokan valinnan haluamallasi luokittelulla 

Tässä versiossa voit asetuksissa määritellä haluamasi luokittelulle asetuksen, että kyseisen luokittelun osalta käyttäjä voi valita vain yhden luokan. Suositus on, että etenkin jos luokittelua käytetään laskentakohteena/kustannuspaikkana, niin luokittelulle laitetaan asetus "Estä usean luokan valinta". Uudet raportit toimivat oikein vain, jos laskentakohteena käytettävällä luokittelulla on tämä asetus. Lue tarkemmin luokitteluista täältä.

Käytännössä, kun esimerkiksi tehtävätyypille lisätyllä luokittelulla "Kiireellisyys" on tämä asetus päällä, niin käyttäjä ei voi valita tehtävälle Kiireellisyys-luokittelusta sekä "Kiireellinen" että "Normaali", vaan käyttäjä saa virheilmoituksen, jos luokitteluita on valittu enemmän kuin yksi. Vanhojen tehtävien osalta tarkistus tehdään tehtävän muokkauksen yhteydessä, eli vaikka laittaisit asetuksen päälle vanhalle luokittelulle, niin jo olemassa olevat tehtävät eivät muutu automaattisesti.

Laskun kuittaaminen lähetetyksi

Olemme lisänneet laskun prosessiin taustalle mahdollisuuden kuitata lasku lähetetyksi, ilman, että lasku lähetetään taloushallinnon järjestelmään. Toiminnallisuutta voi käyttää esimerkiksi silloin, jos teette sisäisiä laskuja, joita ei saa lähettää taloushallinnon järjestelmään, mutta jotka tulee kuitata lähetetyiksi raporttien toiminnan näkökulmasta. Jos haluat muutoksen laskuprosessiinne, ole yhteydessä tukeemme tuki@hillava.com

Tukemme on muuttanut

Tukiportaalimme on muuttanut ja löytyy nyt osoitteesta https://tuki.hillava.com/. Tukemme palvelee tuttuun tapaan sähköpostitse osoitteessa tuki@hillava.com.

Huomioithan, että jos lähetät tukiviestin johonkin muuhun osoitteeseen, niin se ei tavoita tukeamme. Olemme havainneet, että joillain asiakkaillamme on tallentunut omaan sähköpostin osoitekirjaan vanhan tukiportaalimme osoite, joten tarkistathan, että lähetät sähköpostin suoraan osoitteeseen tuki@hillava.com.