2023-03-29 Versiotiedote

Muokattu Wed, 29 Mar 2023 klo 02:02 PM

Olemme julkaisseet Play-kauppaan avoimeen testaukseen Hillavan Android-sovelluksen uuden version (4.45.1). Emme julkaise uutta versiota heti kaikkien saataville, vaan uusi versio on julkaistu avoimella testauskanavalla. Uusi versio ei siis päivity käyttöösi vielä automaattisesti. Otamme mielellämme uusia jäseniä mukaan avoimeen testausryhmään. Testausryhmään liittymällä saat uudet julkaisut nopeammin käyttöösi ja pääset antamaan palautetta uudesta versiosta ennen sen varsinaista julkaisua.

Tavoitteena on, että tämä uusi versio julkaistaan kaikkien saataville viikolla 14 tai 15. Jos haluat uuden version käyttöösi heti, niin liity testiryhmään mobiililaitteellasi alempana olevan ohjeen mukaisesti.

Tämän version uudet ominaisuudet on kerrottu tarkemmin alla.

Liittyminen Hillavan Android-sovelluksen testiryhmään mobiililaitteella

Liity mukaan Hillavan Android-sovelluksen testiryhmään:

1. Avaa tämä sivu selaimessa sillä mobiililaitteella, jolla käytät Hillavan Android-sovellusta.
  2. Mobiililaitteessa klikkaa tätä linkkiä https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hillava.ewm.
  3. Laitteessa sinut ohjataan Play-kauppaan Hillava-sovelluksen tietosivulle.
  4. Hillava-sovelluksen tietosivulla valitse näet Liity betaohjelmaan -osion, valitse "Liity".
  5. Beta-ryhmään liittyminen kestää muutaman minuutin. Kun olet onnistuneesti liittynyt beta-ryhmään, niin voit päivittää Hillava-sovelluksen uuden version käyttöösi.

Version uudet ominaisuudet

Tehtävän keskeytyksen syyn kirjaaminen

Tässä versiossa työntekijän käyttöliittymissä voi valita tehtävän keskeytyksen syykoodin, kun tehtävä keskeytetään. Kun työnjohtaja tarkastelee tehtäviä pääkäyttöliittymässä, niin syykoodin avulla työnjohtaja näkee nopeasti, miksi tietty tehtävä on keskeytetty. Syykoodeja voi olla esimerkiksi: Asukas ei avaa, Työpäivä päättyi, Puuttuva osa tilattu jne. Syykoodien määrää ei ole rajattu, vaan voit luoda niitä haluamasi määrän.

Lue tarkemmin uudesta ominaisuudesta ja sen käyttöönotosta täältä.

Tehtävän tapahtumahistorian muutos

Tässä versiossa Hillavan Android-sovelluksessa Tapahtumahistoria välilehden järjestys on muutettu: nyt tapahtumat näkyvät uusimmasta vanhimpaan, jolloin käyttäjä näkee ensimmäisenä viimeisimmän tapahtumahistorian merkinnän. Tapahtumahistoria on nyt myös muutettu online-only-toiminnallisuudeksi, eli tapahtumahistorian näkeminen vaatii verkkoyhteyden. Tämä muutos on tehty, jotta mobiililaitteelle synkronoitavien tietojen määrää on pystytty vähentämään ja synkronointi toimii nyt nopeammin ja entistä varmemmin.

Hillavan Android-sovelluksessa havaittu virhe

Havaitsimme Hillavan Android-sovelluksessa virheen, jota ei valitettavasti ehditty korjata tähän uusimpaan julkaisuun. Virheestä johtuen nauhoituksen kautta (Aloita-Keskeytä-Valmis) luodun työaikakirjauksen "Selite asiakkaalle"-kenttä ei ole pakollinen täyttää, vaikka se asetuksissa olisikin määritetty pakolliseksi. Nykyhetkessä Hillava antaa siis tallentaa kirjauksen tyhjällä selitteellä. Teemme mahdollisimman pian korjauksen tähän havaittuun virheeseen ja päivitämme Play-kauppaan uuden version. Tiedotamme uuden version julkaisusta vielä erikseen.