2023-04-18 Versiotiedote

Muokattu Tue, 18 Apr 2023 klo 08:58 AM

Maanantaille 17.4.2023 suunniteltu versiopäivitys jouduttiin siirtämään seuraavalle päivälle. Päivitämme tiistaina 18.04.2023 käyttöönne Hillavan uusimman version. Päivitys aiheuttaa muutaman minuutin käyttökatkon klo 16.30-18.00 välillä.

Hillavan Android-sovelluksesta uusi versio - Kirjaa keskeytyksen syy

Julkaisemme tänään kaikkien Hillava-käyttäjien saataville Play-kauppaan Hillavan Android-sovelluksen uuden version (versionumero 4.45.1). Mobiililaitteesi asetuksista riippuen uusi versio päivittyy käyttöösi automaattisesti, tai voit päivittää sen käyttöösi Play-kaupasta.

Tässä versiossa voit asettaa tehtävätyypille "Keskeytyksen syy"-luokittelun, jossa on haluamasi syykoodit, joista asentaja valitsee tehtävän keskeytyksen yhteydessä oikean koodin.

Kun työnjohtaja tarkastelee tehtäviä pääkäyttöliittymässä, niin syykoodin avulla työnjohtaja näkee nopeasti, miksi tietty tehtävä on keskeytetty. Syykoodeja voi olla esimerkiksi: Asukas ei avaa, Työpäivä päättyi, Puuttuva osa tilattu jne. Syykoodien määrää ei ole rajattu, vaan voit luoda niitä haluamasi määrän. Lue ominaisuudesta ja sen käyttöönotosta tarkemmin täältä.

Muutoksia maksuerien luontiin

Maksuerien luonnissa mahdollisuus antaa lisätietoa laskuriville

Maksuerän luonnissa voit nyt antaa laskuriville lisätiedon. Lisätieto lisätään laskurivin "Lisätiedot"-kenttään. Aikaisemmin maksuerälle pystyi laittamaan vain kuvauksen, joka viedään laskulle tuotteen kuvauskenttään. Joissain taloushallinnon järjestelmissä (esimerkiksi L7) tuotteen kuvauskentän merkkimäärä on rajoitettu, mutta Lisätiedot-kentän pituutta ei ole rajoitettu. Tämän muutoksen avulla maksuerällä oleva pitkä selite saadaan vietyä myös esimerkiksi L7-järjestelmään. Jos käytössänne on muu taloushallinnon järjestelmä, voit käyttää edelleen Kuvaus-kenttää kuten aiemminkin tai laittaa kuvaukseen lyhyen kuvauksen ja pidemmän selosteen Lisätieto-kenttään.

Maksuerälaskulle voi nostaa Viitteemme-tiedon urakalta/projektilta

Tässä versiossa voidaan lisätä Urakalle/Projektille Viitteemme-tieto ja viedä tämä tieto maksuerälaskun Viitteemme-kenttään. Ominaisuuden käyttöönotto vaatii asetusmuutoksen konepellin alle. Jos haluat maksuerälaskuille Viitteemme-tiedon, ota yhteyttä tukeemme, niin tuki tekee muutoksen puolestasi tuki@hillava.com.

Maksuerälaskulle voi nostaa Tilaus-päivämäärän Urakalta/Projektilta

Tässä versiossa voidaan lisätä Urakalle/Projektille Tilaus-päivämäärä ja viedä tämä päivämäärä maksuerälaskun Tilaus-päivämääräksi. Ominaisuuden käyttöönotto vaatii asetusmuutoksen konepellin alle. Jos haluat maksuerälaskuille tilauspäivämäärän, ota yhteyttä tukeemme, niin tuki tekee muutoksen puolestasi tuki@hillava.com

Urakan/Projektin/Tarjouksen tulosteen muutokset

Aiemmin Urakan/Projektin/Tarjouksen tai minkä tahansa tietotyypin tulosteelle ei ole tulostunut kaikki attribuuttityypit. Tässä versiossa kaikki attribuuttityypit tulostuvat tulosteelle, mikäli taustalla on asetettu attribuutti tulostettavaksi. Tarvittaessa kysy lisää tuestamme tuki@hillava.com

Resurssin luokittelu

Tässä versiossa resurssin luokittelu on nyt nykyisen Hillavan tavan mukaisesti siirretty resurssin luonti/muokkaus-ikkunaan. Aikaisemmin resurssin luokittelu tehtiin erillisellä toimintopainikkeella Resurssit-näkymän alareunasta. Nyt pääset muokkaamaan resurssin luokitteluja (mikäli resurssityypillä on luokittelut käytössä) suoraan resurssin muokkausikkunassa.

Oman yrityksen nimen näyttäminen

Tässä versiossa olemme lisänneet Hillavan yläpalkkiin näkyviin Hillavan asetuksiin asetetun yrityksen nimen. Muutoksen avulla erityisesti ne käyttäjät, joilla on oikeudet useiden yritysten Hillava-järjestelmiin, näkevät selkeämmin, kenen Hillavaan he ovat kirjautuneet.