2023-04-26 Versiotiedote

Muokattu Wed, 26 Apr 2023 klo 04:06 PM

Päivitämme keskiviikkona 26.04.2023 käyttöönne Hillavan uusimman version. Päivitys aiheuttaa muutaman minuutin käyttökatkon klo 16.30-18 välillä. Tämän version uudet ominaisuudet on kerrottu tarkemmin alla.

Hillavan Android-sovelluksesta julkaistu uusi versio

Hillavan Android-sovellukessta on julkaistu uusi versio Play-kauppaan (versio 4.46). Tässä versiossa on korjattu tehtävän työaikakirjausten pakollisuuksiin liittyvä bugi.

Työmääräimet-näkymässä näet nyt myös Tehtävän tilan

Tehtävät-näkymän toisena välilehtenä on Työmääräimet-näkymä. Nyt voit ottaa Työmääräimet-näkymässä näkyviin myös Tehtävän tila -sarakkeen, joka näyttää sinulle sen tehtävän tilan, mihin työmääräin liittyy. Tämän muutoksen avulla voit esimerkiksi seurata helpommin, että valmiiksi kuitatut työmääräimet on myös laskutettu (tehtävän tila on "Laskutettu").

Ota sarake näkyviin Työmääräimet-näkymän oikeasta yläkulmasta rattaan takaa. Tehtävän tila on myös hakuehtona tässä näkymässä.

Tehtävän Kuvaus-, Lisätiedot- ja Huomioita-kenttien pikamuokkaus

Yksittäisen tehtävän näkymässä voit nyt pikamuokata Kuvaus-, Lisätiedot- ja Huomioita-kenttiä. Kenttä aukeaa pikamuokkaukseen kun klikkaat kentän sisällöstä. Jos kentässä ei ole sisältöä, on kentän alussa piilotettu painike, jota klikkaamalla voit avata pikamuokkauksen.

Hinnastoissa on nyt hakukenttä

Yksittäisen hinnaston sisällä on nyt hakukenttä, jolla voit hakea näkyviin vain tietyn tuotteen kyseisestä hinnastosta. Hakukenttä auttaa erityisesti siinä tilanteessa, kun hinnastossa on useita kymmeniä rivejä ja haluat muuttaa/tarkastaa tietyn tuotteen hinnan. Haku hakee tuotteen nimen ja tuotenumeron perusteella.