2023-05-24 Versiotiedote

Muokattu Wed, 24 May 2023 klo 12:31 PM

Päivitämme 24.05.2023 käyttöönne Hillavan uusimman version. Päivitys aiheuttaa muutaman minuutin käyttökatkon klo 16.30-18 välillä.

Resurssilla on oltava sähköpostiosoite

Aikaisemmin on ollut tietyissä tilanteissa mahdollista antaa käyttäjälle käyttöoikeus, vaikka käyttäjällä ei ole Hillavassa sähköpostiosoitetta. Sähköpostiosoitteen puuttuminen on aiheuttanut ongelman sisäänkirjautumisessa. Tässä versiossa käyttöoikeuden voi antaa käyttäjälle vain, jos käyttäjälle on annettu sähköpostiosoite.

Jos resurssin tyyppi on ajoneuvo, niin tällöin käyttöoikeuden voi antaa myös ilman sähköpostiosoitetta.

Muutos PDF-tulosteelle

Aikaisemmin Kohteen/Tarjouksen/Urakan tulosteelle on tulostettu tietyissä tapauksissa nimen jatkeeksi myös esimerkiksi toimitusosoite. Tässä versiossa tulosteelle nimeen tulostuu aina vain nimi ilman jatkeita.

Kuormien hinnoittelu määrän perusteella

Hillavan sähköisen kuormakirjan osiossa on aiemmin voinut laskea kuormalle hinnan perustuen kuorman tilavuuteen (kuutiot). Tässä versiossa hinnan voi laskea myös perustuen kuorman määrään (kilot/tonnit). Tässä versiossa hinnan laskennanssa voi myös ottaa kantaa kuljetettuun maa-ainekseen ja määritellä erilaisia hintoja ja laskentasääntöjä eri maa-aineksille.