2023-09-25 Versiotiedote

Muokattu Mon, 25 Sep 2023 klo 09:11 AM

Päivitämme 25.09.2023 käyttöönne Hillavan uusimman version. Päivitys aiheuttaa muutaman minuutin käyttökatkon klo 16.30-18 välillä. 

Asiakkaan toimituskielto näkyy nyt listauksissa

Edellisessä versiossa tuli mahdolliseksi asettaa asiakkaalle toimituskielto. Tässä versiossa asiakkaalle asetettu toimituskielto näkyy Tehtävien ja Kohteiden/Urakoiden listausnäkymissä. Jos tehtävä, kohde tai urakka viittaa asiakkaaseen, jolla on toimituskielto, asiakkaan nimen edessä listauksissa on punainen huutomerkki. Huutomerkki näkyy myös tehtävä-, node- ja urakkakohtaisessa näkymässä. Kun viet hiiren kursorin asiakkaan nimen päälle, näät selitteessä, että kyseinen asiakas on toimituskiellossa. Lue asiakkaan toimituskiellon asettamisesta tarkemmin täältä

Tuotteen hakeminen pääkäyttöliittymässä GTIN/EAN-koodilla

Teiltä tulleen toiveen mukaisesti pääkäyttöliittymän tuotehakuun on lisätty uusi hakukenttä, joka hakee tuotteen GTIN/EAN-koodin perusteella. Haku toteutettiin kokonaan erillisenä kenttänä, jotta yleinen hakukenttä ei palauta jatkossa liikaa hakutuloksia. Tuotteiden yleinen hakukenttä hakee edelleen tuotteen numerosta, nimestä, nimen jatkeesta ja pikakoodista kuten ennenkin.

Voit hakea GTIN/EAN-hakukentästä koodeja vain syöttämällä hakuun kokonaisen GTIN/EAN-koodin tai koodin alun. Jos haluat hakea numerosarjalla, joka on koodin keskellä tai lopussa, lisää hakukentän alkuun %-merkki.

Palkkatapahtumat aikaväliltä ja Palkkatapahtumat palkkajaksoittain -raportit 

Olemme parantaneet Palkkatapahtumat aikaväliltä ja Palkkatapahtumat palkkajaksoittain -raporttien suorituskykyä. Aikaisemmin raporttien haku saattoi kestää niin kauan, että haku päätyi virheeseen. Nyt pystyt hakemaan pitkänkin aikavälin palkkatapahtumat ilman virheellistä toimintaa.

Hillava-Kotopro-integraatiosta julkaistu uusi versio

Olemme julkaisseet Hillava-Kotopro-integraatiosta uuden version. Uusi versio on automaattisesti käytössänne, jos integraatio on kytketty teille. Aikaisemmassa versiossa tehtävän kohde-kohtainen kansio jäi tietyissä tapauksissa luomatta Kotoprohon. Tässä versiossa toimintaa on parannettu, jotta myös Kohde-kohtainen kansio luodaan taustalla aina. Lue tarkemmin Hillava-Kotopro-integraatiosta täältä. Jos haluat integraation käyttöönne, ole yhteydessä tukeemme tuki@hillava.com.