2023-10-24 Versiotiedote

Muokattu Ma, 23 Loka, 2023 klo 1:38 PM

Päivitämme 24.10.2023 käyttöönne Hillavan uusimman version. Päivitys aiheuttaa muutaman minuutin käyttökatkon klo 16.30-18 välillä.

Luethan versiotiedotteemme? 

Haluamme tehdä Hillavan uudistusten seuraamisesta teille entistä selkeämpää. Jatkossa ilmoitamme oranssin päivityspalkin versiotiedotteissa vain niistä muutoksista, joka ovat käyttäjille näkyviä. Taustapäivityksiä tehdessämme emme lisää versiotiedotelinkkiä päivityspalkkiin.

Vain tiedotteita lukemalla voit huomata uudet ominaisuudet, jotka tuovat tehoa työpäiviisi! Otamme mielellämme vastaan palautetta tiedotteista ja uusista ominaisuuksista tukeemme tuki@hillava.com. Palautteenne on meille äärimmäisen tärkeää!

Suunnittelu-näkymästä voi taas avata tehtävän uuteen välilehteen 

Saimme palautetta tekemästämme muutoksesta, jossa Suunnittelu-näkymän tehtävän muokkaus-ikkunasta poistettiin "Avaa tehtävä"-linkki. Palautteen perusteella olemme nyt palauttaneet linkin takaisin vanhaan tuttuun paikkaan ja pääset taas avaamaan tehtävän uuteen välilehteen totutusti. Suuri kiitos palautteestanne, se on meille arvokasta.

Muistutus suunnittelu-näkymän pikatoiminnosta: saat avattua tehtävän tarkasteluun painamalla Alt-näppäintä samalla kun klikkaat tehtävää tai työmääräintä. Jos käytössäsi on Mac, käytä Alt-painikkeen sijaan Option-painiketta.

Kopioidun tehtävän avaaminen

Palautteenne perusteella olemme myös muuttaneet toimintaa siten, että tehtävän kopiointi avaa kopioidun tehtävän näkyviin. Huomioi, että jos kopioinnin yhteydessä luot toistuvia tehtäviä, niin tällöin tehtäviä ei avata automaattisesti. 

Välilehtien järjestys

Aiemmin tehtävällä näkyvät tietotyyppien välilehdet tulivat satunnaiseen järjestykseen pääkäyttöliittymässä. Nyt välilehdet järjestellään numerojärjestykseen tai aakkosjärjestykseen. Muutos koskee vain tietotyyppivälilehtien järjestystä, muiden välilehtien järjestys säilyy ennallaan.