2023-11-16 Versiotiedote

Muokattu Fri, 17 Nov 2023 klo 08:18 AM

Päivitämme 16.11.2023 käyttöönne Hillavan uusimman version. Päivitys aiheuttaa muutaman minuutin käyttökatkon klo 16.30-18 välillä.

Näet nyt helpommin tuntikirjausten laskutettavan summan

Jotta voit ennakoida laskulle tulevien työtuntien kokonaissummaa, olemme lisänneet Tehtävän Tuntikirjaukset -näkymään Veroton summa -sarakkeen. Sarake näyttää rivikohtaisen summan sekä kaikkien kirjausten yhteenlasketun summan. Molemmat summat ovat verottomia.

Huomioi, että tuntikirjaukselle muodostuu hinta kirjauksen luontihetkellä ja hinta päivittyy vain, jos muokkaat kirjausta. Jos siis teet taustalla muutoksia hinnoitteluun, niin muutos päivittyy kirjauksille vasta kirjausta muokatessa. Tältä osin Hillava toimii kuten aiemminkin.

Seuraa laskutusastetta uudella "Laskutusaste kustannuspaikoittain" -raportilla

Olemme julkaisseet Raportit-osioon uuden porautuvan raportin "Laskutusaste kustannuspaikoittain". Raportilta pääset porautumaan myös resurssikohtaisiin kirjauksiin ja laskutusasteeseen.

Raportin tarkoituksena on vastata kysymyksiin:

• Kuinka suuri osuus valitun aikavälin tehtävän kautta laskutettavista työaikakirjauksista on laskutettu.
  • Mikä on tehtävän kautta laskutettavien kirjausten suhde kaikkiin aikavälin työaikakirjauksiin.

Lue tarkempi ohje raportista täältä.

Hillavan Android-sovelluksesta tulossa uusi versio

Haluatko saada Hillavan Android-sovelluksen uuden version käyttöön jo ennen julkaisua? Liity testaajien joukkoon!

Olemme julkaisseet Play-kauppaan avoimeen testaukseen Hillavan Android-sovelluksen uuden version (4.48.1). Jos haluat uuden version käyttöösi heti, voit liittyä testiryhmään mobiililaitteellasi alempana olevan ohjeen mukaisesti. Testausryhmään liittymällä saat uudet julkaisut nopeammin käyttöösi ja pääset antamaan palautetta uudesta versiosta ennen sen varsinaista julkaisua. Jos olet jo aiemmin liittynyt testaajaksi, ei sinun tarvitse tehdä liittymistä uudelleen.

Testiryhmän koekäytön jälkeen uusi versio julkaistaan kaikkien saataville, todennäköisesti viikolla 46 tai 47.

Hillavan Andoid-sovelluksen muutokset

• Tekstin kopiointi - Voit nyt kopioida tekstiä esimerkiksi tehtävän kuvauksesta. Tekstin kopiointia voit tarvita esimerkiksi silloin, jos sinun pitää liittää tehtävän kuvaus Kotopron lomakkeelle tai tuntikirjauksen yhteyteen.
  • Ilmoitukset - Nyt näet mobiililaitteessasi Hillavan ilmoitukset pyyhkäisemällä mobiililaitteen yläreunasta alas, jolloin ilmoituskeskus avautuu. Aikaisemmin Hillava ei pystynyt lähettämään ilmoituksia kaikkien mobiililaitteiden yläpalkissa näkyvään ilmoitusosioon, mutta ilmoitusasetuksia on nyt kehitetty.

Liittyminen Hillavan Android-sovelluksen testiryhmään mobiililaitteella

Liity mukaan Hillavan Android-sovelluksen testiryhmään:

1. Avaa tämä sivu selaimessa sillä mobiililaitteella, jolla käytät Hillavan Android-sovellusta.
  2. Mobiililaitteessa klikkaa tätä linkkiä https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hillava.ewm.
  3. Laitteessa sinut ohjataan Play-kauppaan Hillava-sovelluksen tietosivulle.
  4. Hillava-sovelluksen tietosivulla valitse näet Liity betaohjelmaan -osion, valitse "Liity".
  5. Beta-ryhmään liittyminen kestää muutaman minuutin. Kun olet onnistuneesti liittynyt beta-ryhmään, niin voit päivittää Hillava-sovelluksen uuden version käyttöösi.