2023-12-04 Versiotiedote

Muokattu Fri, 01 Dec 2023 klo 02:00 PM

Päivitämme 4.12.2023 käyttöönne Hillavan uusimman version. Päivitys aiheuttaa muutaman minuutin käyttökatkon klo 16.30-18 välillä.

Paransimme käytettävyyttä!

Teimme pieniä muutoksia, joiden tavoitteena on parantaa käytettävyyttä ja tehostaa Hillavan käyttöä:

• Voit hakea tehtäviä Tehtävät-näkymässä nyt myös tehtävän luoneen käyttäjän nimen perusteella. Ota Luonut-hakuehto näkyviin "Lisää hakuehto"-valikosta. Tehtävien haku luojan perusteella hakee sekä etu- että sukunimestä.
  • Tuntien hyväksyntä ja Kirjaukset -näkymissä tehtävän numero on nyt linkki, joka avaa kyseisen tehtävän erilliseen tarkasteluikkunaan. Muutoksen ansiosta voit entistä helpommin nähdä tuntien hyväksynnän yhteydessä kaikki kirjaukseen liittyvän tehtävän tiedot.
  • Hillava muistaa näkymissä esiin lisäämäsi sarakkeet entistäkin useammin, etkä joudu ottamaan sinulle olennaisia sarakkeita näkyviin aina työpäivän alkaessa.

Lataa käyttöösi Hillavan Android-sovelluksen uusin versio

Olemme julkaisseet Play-kauppaan Hillavan Android-sovelluksen uuden version 21.11.2023. Version numero on 4.48.1. Riippuen mobiililaitteesi asetuksista, uusi versio on voinut päivittyä käyttöösi automaattisesti, tai sinun on itse päivitettävä uusi versio Play-kaupasta. Voit tarkastaa käytössäsi olevan sovellusversion Hillavan-sovelluksen etusivun oikean yläkulman valikon kautta kohdasta Asetukset. Jos versiotiedot-kohdassa version numero on 4.48.1, on käytössäsi uusin versio. Jos käytössäsi on vanhempi versio, lataa uusin versio Play-kaupasta.

Tulemme piakkoin pakottamaan sovelluspäivityksen kaikille niille käyttäjille, joilla on vielä käytössä vanha versio. Suosittelemme päivittämään sovelluksen mahdollisimman pian itse haluamanasi ajankohtana.

Hillavan Andoid-sovelluksen muutokset

• Tekstin kopiointi - Voit nyt kopioida tekstiä esimerkiksi tehtävän kuvauksesta. Tekstin kopiointia voit tarvita esimerkiksi silloin, jos sinun pitää liittää tehtävän kuvaus Kotopron lomakkeelle tai tuntikirjauksen yhteyteen.
  • Ilmoitukset - Nyt näet mobiililaitteessasi Hillavan ilmoitukset pyyhkäisemällä mobiililaitteen yläreunasta alas, jolloin ilmoituskeskus avautuu. Aikaisemmin Hillava ei pystynyt lähettämään ilmoituksia kaikkien mobiililaitteiden yläpalkissa näkyvään ilmoitusosioon, mutta ilmoitusasetuksia on nyt kehitetty.

Myynti- ja ostonimikekokonaisuuden uudistus

Olemme uudistamassa Hillavan myynti- ja ostonimikekokonaisuutta tukemaan entistä paremmin teknisten tukkureiden tuotteita ja huomioimaan sen, että tukkureilla on samalla numerolla eri tuotteita eri tuotealueilla . Tässä versiossa mukana on jo ensimmäisiä muutoksia, jotka valmistelevat kokonaisuuden uudistamista. Näet nyt myyntinimikkeillä tuotealue-tiedon, mutta muutos ei vielä vaikuta käyttöön. Tiedotamme tarkemmin uudistuksen etenemisestä tulevissa versiotiedotteissa.

Brändiuudistus tulossa tammikuussa

Admicom uudistaa brändiään ja sen myötä myös Hillavassa tulee näkymään tammikuussa muutoksia käyttöliittymässä ja kirjautumissivussa sekä tuotteemme nimessä. Hillavan käyttöliittymän sisällä kyseessä on pienehköt muutokset värimaailmassa, joten käyttökokemus Hillavan loppukäyttäjille ei tule muuttumaan merkittävästi. Teille käyttäjillemme suurin muutos tulee näkymään kirjautumissivullamme, jonka ulkoasu tulee muuttumaan nykyisestä vaaleasta hyvin tummasävyiseksi. Tiedotamme muutoksista tarkemmin lähempänä.