2023-12-14 Versiotiedote

Muokattu Wed, 13 Dec 2023 klo 10:10 AM

Päivitämme 14.12.2023 käyttöönne Hillavan uusimman version. Päivitys aiheuttaa muutaman minuutin käyttökatkon klo 16.30-18 välillä.

Tässä versiossa on tehty muutoksia Hillavan konepellin alle, muutokset eivät näy käyttöliittymässä. Nyt tehtyjen muutosten avulla tehostetaan Hillavan toimintaa suurilla käyttäjämäärillä. Lisäksi lisäsimme taustalle logitusta, jotta pystymme entistäkin paremmin ennakoimaan ja selvittämään mahdollisia ongelmatilanteita.