2024-02-05 Versiotiedote

Muokattu Tue, 06 Feb 2024 klo 02:49 PM

Päivitämme 05.02.2024 käyttöönne Admicom Flexin uusimman version. Päivitys aiheuttaa muutaman minuutin käyttökatkon klo 16.30-18 välillä.

Taustaparannuksia

Olemme tehneet konepellin alle parannuksia ja optimointia, jotta Flexin käyttö olisi mahdollisimman sujuvaa. Muutokset näkyvät loppukäyttäjille esimerkiksi siten, että myyntilaskujen muokkauksen yhteydessä esiintynyttä yhteiskäyttöongelmaa ei pitäisi enää tässä versiossa esiintyä. Jos havaitset edelleen yhteiskäyttöongelmaa, niin raportoithan tästä tukeemme tuki@hillava.com.

Muutoksia Flexin sähköisiin kuormakirjoihin

Tässä versiossa on uusi mahdollisuus sähköisten kuormakirjojen urakkahinnoitteluun. Urakan hinnan voi nyt jakaa pienempiin kokonaisuuksiin, jolloin voi raportoida tarkemmin sekä kuljetuspalvelun että muun ei-laskutettavan palvelun osuuden.

Lisäksi tässä versiossa on parannettu Flexin toimintaa silloin, kun kuormia kuljetetaan vuorokauden vaihteen yli.

Android-sovelluksesta tulossa uusi versio

Tuomme pian Play-kauppaan uuden version Android-sovelluksestamme. Uudessa versiossa vanha Hillava-nimi on korvattu uudelle Admicom Flex nimellämme. Päivitämme myös Play-kaupan tietosivulle uuden nimemme. Välittäkää omassa organisaatiossanne jo etukäteen tietoa, että nimi on muuttumassa, jotta mobiilikäyttäjät tietävät tulevasta muutoksesta. Mobiilisovelluksen nimen vaihtuminen ei vaikuta käyttöön, mutta nimen vaihtuessa sovellus ei löydy enää mobiililaitteen aakkoslistauksesta vanhalla Hillava-nimellä, vaan Admicom Flex -nimellä.

Tiedotamme vielä erikseen päivityksen tarkan ajankohdan!