2024-02-14 Versiotiedote

Muokattu Tue, 13 Feb 2024 klo 02:41 PM

Päivitämme 14.02.2024 käyttöönne Flexin uusimman version. Päivitys aiheuttaa muutaman minuutin käyttökatkon klo 16.30-18 välillä. Tässä versiossa on tehty taustalle ajankohtaisia päivityksiä ja parannuksia, jotta Flex toimii tietoturvallisesti ja nopeasti. Taustamuutosten lisäksi tässä versiossa on käyttäjälle näkyvinä muutoksina:

Parannus hakutoiminnallisuuksiin/ Päivämääräkentät

Tässä versiossa olemme parantaneet hakutoiminnallisuuksien muistamista. Nyt Flex muistaa myös päivämääräkenttiin asettamasi hakuehdot, eikä sinun tarvitse asettaa päivämääriä aina uudelleen.

Muutos tehtävän tapahtumahistorian näyttämiseen Android-sovelluksessa

Android-sovelluksessamme on näkyvissä tehtävän tapahtumahistoria. Tapahtumahistoria näyttää esimerkiksi tehtävän aloitus- ja keskeytyskuittausten ajankohdat. Aikaisemmin tehtävien tapahtumahistoria on synkronoitu mobiililaitteelle, jolloin se on ollut käytettävissä myös ilman jatkuvaa verkkoyhteyttä. Tapahtumahistorian lataaminen on kuitenkin kuormittanut tehtävien synkronointia suhteellisen paljon. Olemme tehneet useita taustatoimenpiteitä synkronoinnin tehostamiseksi ja yhtenä toimenpiteenä tehtävän tapahtumahistoria on nyt vaihdettu pelkästään online-ominaisuudeksi. 

Näet siis Android-sovelluksessa tapahtumahistorian kuten ennenkin, kun mobiililaitteesi on yhteydessä verkkoon. Jos verkkoyhteyttä ei ole, tapahtumahistoriaa ei näytetä.

Android sovelluksen nimi vaihtuu - Tiedota mobiilikäyttäjiä

Olethan muistanut kertoa omassa organisaatiossasi, että Android-sovelluksemme nimi on vaihtumassa? Julkaisemme tämän viikon lopussa Play-kauppaan uuden version Android-sovelluksestamme. Uudessa versiossa Hillava-nimi on korvattu uudella Admicom Flex nimellämme. Päivitämme myös Play-kaupan tietosivulle uuden nimemme. 

Välittäkää omassa organisaatiossanne tietoa, että nimi on muuttumassa, jotta mobiilikäyttäjät tietävät tulevasta muutoksesta. Mobiililaitteen asetuksista riippuen uusi versio päivittyy käyttäjille ilman toimenpiteitä, tai käyttäjän on itse ladattava uusi versio sovelluksesta käyttöönsä. 

Mobiilisovelluksen nimen vaihtuminen ei vaikuta käyttöön, mutta nimen vaihtuessa sovellus ei löydy enää mobiililaitteen aakkoslistauksesta vanhalla Hillava-nimellä, vaan Admicom Flex -nimellä.

Tässä versiossa (4.49.2) on brändimuutoksen lisäksi tehty taustalle synkronointiin liittyvä muutos. Jatkossa suuria liitetiedostoja yritetään taustalla synkronoida jopa 10 minuutin ajan.