2024-02-27 Versiotiedote

Muokattu Fri, 23 Feb 2024 klo 09:09 AM

Päivitämme 27.02.2023 käyttöönne Flexin uusimman version. Päivitys aiheuttaa muutaman minuutin käyttökatkon klo 16.30-18 välillä.

Resurssien tehokkuuden tarkastelu

Olemme julkaisseet käyttöönne ensimmäisen version raporttikokonaisuudesta, jonka avulla voit tarkastella työntekijöiden tehokkuutta keikkaluontoisen työn osalta. Raportin tarkoituksena on vertailla resurssien laskutusta ja porautua siihen, miten tehokas ja kannattava tietty kustannuspaikka ja työntekijä on yrityksellenne. Raportilla vertailet kustannuspaikkakohtaisesti resurssien työn laskutusta ja poraudut tarkemmalle tasolle resurssikohtaiseen tehokkuuteen.

Raporttikokonaisuuden seuraava versio on jo kehitteillä, tarkoituksena on, että raportilta pääsee porautumaan resurssin yksittäisiin kirjauksiin saakka. Lue tarkemmin raportista täältä

Flexin Android-sovelluksen uusi versio Play-kaupassa

Julkaisimme Flexin Android-sovelluksen uuden version Play-kauppaan 16.2.2024. Uudessa versiossa on tuotu uusi nimemme ja brändimme näkyviin sovellukseen. Ulkoasumuutosten lisäksi tässä versiossa on parannettu tiedostojen synkronointia mobiililaitteesta palvelimelle. Seuraamme aktiivisesti logeja ja logitietojen mukaan synkronointimuutos on vähentänyt tiedostojen lataamiseen liittyviä mahdollisia virhetilanteita. Jos et ole vielä ladannut viimeisintä sovellusversiota (4.49.2), pääset lataamaan sen Play-kaupasta täältä.

LVISNet-palvelu uudistuu

Opuscapita on uudistamassa LVISNet-palveluaan. Uudistus on myöhässä alkuperäisestä aikataulusta, mutta etenee tämän kevään aikana.

Teemme yhteistyötä OpusCapitan kanssa ja varmistamme osaltamme, että Flex-käyttäjien LVISNet-yhteydet siirretään uuteen ympäristöön ennen kuin vanha palvelualusta lakkaa toimimasta. LVISNet muutos ei vaikuta Flexin toiminnallisuuksiin, eikä yhteyden muuttaminen vaadi asiakkailtamme toimenpiteitä.

Ilmoitamme vielä erikseen, kun uusi LVISNet-ympäristö on linkitetty Flexiin.