2024-03-12 Versiotiedote

Muokattu Ti, 12 Maalis klo 8:38 AM

Päivitämme 12.03.2024 käyttöönne Flexin uusimman version. Päivitys aiheuttaa muutaman minuutin käyttökatkon klo 16.30-18 välillä. 

Tarjousten veroton summa näkyviin tarjouslistaukseen

Aikaisemmin tarjousten/urakkatarjousten listausnäkymään ei ole saanut automaattisesti näkyviin tarjouksen laskentarivien summaa. Tässä versiossa saat nyt helposti tarjouksen laskentarivien verottoman summan näkyviin erilliseen sarakkeeseen (mikäli laskentarivit ovat järjestelmässänne käytössä). Verottoman summan avulla näet paremmin yhdellä silmäyksellä tarjouskokonaisuuden. Veroton summa tulee seuraavan päivityksen jälkeen näkyviin myös tarjoustulosteelle, eli tässä versiossa tieto ei vielä nouse tulosteelle.

Tällä hetkellä verottomia summia ei voi valitettavasti listausnäkymässä summata tarjouskannan koon näyttämiseksi, tämä ominaisuus toteutetaan vasta tekeillä olevan isomman käyttöliittymäuudistuksen jälkeen.

Tarjousten veroton summa vaatii pienen taustamuutoksen tueltamme. Jos haluat verottoman summan näkyviin listaukseen sekä nousemaan myöhemmin tarjoustulosteelle, ole yhteydessä tukeemme tuki@hillava.com.

Huom! Tuen tekemän muutoksen jälkeen veroton summa päivittyy listaukseen näkyviin vasta sen jälkeen, kun käyt muokkaamassa tarjouksen laskentariviä. 

Käytettävyysparannus

Jotta nykyisen käyttöliittymän käyttö olisi mahdollisimman sujuvaa suurempaa uudistusta odottaessa, olemme suurentaneet avautuvia ikkunoita sekä tekstikenttiä, jotta näet kerralla enemmän sisältöä. Muutos koskee tehtävän, asiakkaan, kohteen, tarjouksen ja urakan luonti- ja muokkaus-ikkunoita. Avautuva ikkuna on nyt kokonaisuudessaan suurempi. Kun suurennat ikkunaa, levenevät myös tekstikentät maksimileveyteensä.