2024-05-13 Versiotiedote

Muokattu Ma, 13 Touko klo 2:19 PM

Päivitämme 13.5.2024 käyttöönne Flexin uusimman version. Päivitys aiheuttaa muutaman minuutin käyttökatkon klo 16.30-18 välillä.

Tarjouksen laskentarivien järjestelyä parannettu

Tarjouksen laskentarivejä voi järjestellä raahaamalla. Tässä versiossa on parannettu raahaustoiminnallisuutta, jotta se toimisi loogisemmin. Flexin käyttöliittymä on uudistumassa ja tulemme uudessa käyttöliittymässä kiinnittämään erityistä huomiota siihen, että järjestely on helppoa ja toimii loogisesti. Nykyisen käyttöliittymän osalta pyrimme siihen, että raahaustoiminnallisuus on riittävän hyvä, jotta voimme laittaa kehityspanoksemme uuden kehittämiseen.

ALV-kanta muuttuu

Suomen hallitus on päättänyt, että yleinen arvonlisäverokanta tulee muuttumaan. Seuraamme hallituksen ja verottajan ohjeistuksia ja ilmoituksia aiheesta. Tulemme tekemään ohjeistuksen siitä, miten verokannan muutos kannattaa tehdä Flexissä.

Flex Android-sovellus - Asentajalle mahdollisuus nähdä kaikki tehtävät

Olemme julkaisemassa Flexin Android-sovelluksesta uuden version. Uudessa versiossa asentajalle (ja työnjohtajalle) voidaan ottaa näkyviin uusi "Tehtävähaku"-näkymä, josta asentaja voi hakea kaikki vanhatkin tehtävät. Lue uudesta näkymästä täältä. Uuden näkymän käyttöönotto on touko- ja kesäkuun ajan asiakkaillemme veloitukseton. Myöhemmin näkymän käyttöönotosta tulee tunnin työveloitus. Jos haluat näkymän käyttöönne kuluitta, ota yhteyttä tukeemme tuki@hillava.com.

Tule kuuntelemaan webinaarimme!

Järjestämme torstaina 23.5. klo 9.00-9.45 webinaarin otsikolla "Asiakkaan pitäminen on 5x halvempaa kuin uuden hankkiminen - näin sitoutat asiakkaasi". Asiakashankinnan kulut kasvavat jatkuvasti, joten nykyasiakkaista huolehtiminen ei pelkästään säästä aikaasi uusasiakashankinnasta, vaan tuo konkreettisesti euroja viivan alle.

Mutta kuinka sitoutat asiakkaat ja varmista, että he haluavat asioida yrityksesi kanssa jatkossakin?

Tule mukaan studiowebinaariimme, jossa aiheesta asiantuntijoidemme kanssa keskustelemassa on asiakkaamme Pump Servicen liiketoimintapäällikkö Samuli Isoherranen

Lisätietoja ja ilmoittautuminen löytyy täältä.