2023-01-24 Versiotiedote

Muokattu Thu, 04 May 2023 klo 09:08 AM

Päivitämme 24.01.2023 käyttöönne Hillavan uusimman version. Päivitys aiheuttaa muutaman minuutin käyttökatkon klo 16.30-18 välillä.

Resurssin omakustannushinnan piilottaminen

Aikaisemmin Hillavassa kaikki pääkäyttöliittymän käyttäjät ovat voineet nähdä resurssille asetetun omakustannushinnan. Mobiilikäyttöliittymissä resurssin omakustannushinta ei ole ollut näkyvissä missään vaiheessa.

Tässä versiossa olemme lisänneet resurssityypille asetuksen, jonka avulla voit piilottaa omakustannushinnan näkyvistä esimerkiksi työnjohtajilta.

Oletuksena Hillava toimii kuten ennenkin, eli kaikki pääkäyttöliittymään pääsevät käyttäjät näkevät omakustannushinnat. Jos siis haluat jatkaa toimintaa kuten ennenkin, tämä uusi ominaisuus ei vaadi sinulta mitään muutosta. Jos haluat piilottaa omakustannushinnat esimerkiksi työnjohdolta lue tarkempi ohjeistus täältä