2022-02-02 Versiotiedote

Muokattu Thu, 04 May 2023 klo 10:48 AM

2.2.2022 julkaistavan version versiotiedote. Muistathan, että tukemme auttaa mielellään tuki@hillava.com

Hillavan Android-sovelluksesta uusi versio

Hillavan edellisen päivityksen yhteydessä julkaistiin Hillava-sovelluksesta uusi versio, jossa nopeasti havaittiin ongelmia Android 11 version kanssa. Hillava-sovelluksesta julkaistiin viime viikolla uudempi versio 4.40, joka on yhteensopiva Android 11 version kanssa. Jos sinulla on siis Androidista versio 11 käytössä ja Hillava-applikaatio ei päästä sinua kirjautumaan sisälle, käy Play-kaupassa lataamassa uudempi versio käyttöön.

Muille käyttäjillä ei ole väliä onko käytössä 4.40 vai 4.39 versio, ominaisuudet näissä ovat samoja. Lue täältä lisää mitä uutta 4.39 versiossa tuli.

Netvisor Myyntilasku-liittymä päivittynyt

Hillava-Netvisor myyntilaskuliittymästä on julkaistu uusi versio, jossa on tuettuna myyntilaskun tuoterivin yhteensäsumman välitys. Aiemmin myyntilaskun tuoterivillä vietiin yksikköhinta, alennusprosentti sekä alv-prosentti Netvisoriin, sekä laskun loppusumma. Tämä saattoi aiheuttaa pyöristyseroja Netvisorin puolella, koska Hillava ja Netvisor käsittelivät lukuja eri desimaalimäärillä.

Jatkossa tuoterivin yhteensäsummaksi Netvisoriin menee Hillavan tuoterivin yhteensäsumma suoraan. Tämän pitäisi estää pyöristyserot Netvisorin puolella, eli tuoterivien summat täsmäävät laskun loppusummaan, koska molemmat välitetään Hillavasta.

Tämä päivitys on automaattisesti teillä käytössä, jos teillä on Netvisor-myyntilaskuliittymä käytössä.

Tehtävän Lisätieto-kenttä myyntilaskulle

Tehtävätyypille voit ottaa käyttöön Lisätieto-kentän. Nyt tämä kenttä voidaan myös nostaa tehtävän myyntilaskulle. Lisätieto-kenttää voi hyödyntää esimerkiksi siten, että kenttään kirjataan tehtävän ratkaisu ja näin myyntilaskulle saa nostettua sekä tehtävän tilauksen (Kuvaus) sekä ratkaisun (Lisätieto). Tukemme auttaa lisätietokentän käyttöönotossa ja konfiguroinnissa tuki@hillava.com.

Extranet 2.0 uusia ominaisuuksia

Olemme kehittäneet Extranet 2.0 versiota lisää viime vuodesta. Extranetin uudet ominaisuudet ovat automaattisesti käytössä päivityksen jälkeen.

Tehtävänumero

Näet jatkossa tehtävälistauksessa ja tehtävän alla Hillavan tehtävänumeron. Sama numero seuraa tehtävän edetessä myös asiakkaan myyntilaskulle, jolloin asiakas pystyy tunnistamaan mihin tehtävään lasku liittyy.

Luonti-, muokkaus- ja valmistusmispäivämäärä

Tehtävän katselutilassa alareunasta löytää jatkossa tehtävän luontipäivämäärän sekä viimeisimmän muokkauspäivämäärän. Valmistuspäivämäärä tulee näiden jälkeen ja päivämäärä muodostuu tähän Hillavan tehtäväprosessin mukaisesti, oletusprosessissa silloin kun tehtävä kuitataa "työ valmis" tilaan.

Tehtävän luoja

Päivämäärien ohessa näytetään jatkossa myös kuka on tehtävän luonnut. On kyseessä sitten Hillava-käyttäjä tai extranetin käyttäjä, niin nimi näytetään sen mukaan.

Resurssin näyttäminen

Jatkossa tehtävälistauksessa pystyy näkemään keitä työntekijöitä tehtävälle on resurssoitu. Resurssit näkyvät tehtävälistauksessa alimmaisena sekä tehtävän katselutilassa alimmaisena tietona, päivämäärien jälkeen. Resursseissa näytetään kaikki, jotka tehtävälle on resurssoitu. Jos resurssointi poistetaan tehtävältä, extranetistä poistuu resurssitieto myös.