2021-12-13 Versiotiedote

Muokattu Thu, 04 May 2023 klo 10:50 AM

13.12.2021 julkaistavan version versiotiedote. Kaikki tässä versiossa olevat ominaisuudet ovat teillä heti käytettävissä. Muistathan, että tukemme auttaa mielellään tuki@hillava.com

Tehtävän huomioita-kentän näkyvyys

Hillavassa on tehtävällä voinut pidemmän ajan hyödyntää lisäkenttiä tietojen tallentamiseen. Näitä ovat Lisätietoja- sekä Huomioita-kentät. Tässä päivityksessä Huomioita-kenttään on tehty päivitystä, nostamalla ko kenttä näkyviin pääkäyttöliittymässä tehtävän tarkastelunäkymään. Aiemmin kenttä oli nähtävissä vain kun tehtävää muokattiin. Nyt näet heti tehtävän tarkastelunäkymässä Huomioita-kentän sisällön. 

Huomioita-kenttä ei ole ollut oletuksena näkyvissä Hillavassa, mutta monelta tämä löytyy aktiivisena. Tällöin teidän ei tarvitse tehdä mitään, jotta kenttä nousee näkyviin jatkossa. Jos haluat tästä lisätietoja tai kaipaat ylimääräisiä kenttiä tehtävälle sisäistä tietoa varten, niin voit kysyä tarkennuksia tuki@hillava.com.

 

Laskentekohteita Netvisoriin laajemmin

13.10.2021 julkaisimme Netvisorin myyntilasku- sekä työaikakirjausten viennin yhteydessä luokitteluiden viennin laskentakohteisiin. Tällöin luokittelu(t) poimittiin vain jos myyntilasku tai työaikakirjaukseen liittyi tehtävä, jolla luokittelu(t) oli annettuna. Netvisor-liittymään on nyt saatu mukaan myös urakan/projektin laskujen tai maksuerälaskujen luokitteluiden välitys. 

Työaikakirjaukset saavat edelleen luokittelun tehtävän kautta, mutta myyntilaskuille tieto tulee ensisijaisesti tehtävältä, jos lasku on luotu tehtävän kautta. Jos lasku luodaan urakan/projektin kautta, niin tällöin luokittelu poimitaan urakalta/projektilta. Lue ominaisuudesta enemmän täältä

Tämä muutos on automaattisesti käytössä päivityksen jälkeen.