2021-07-07 Versiotiedote

Muokattu Thu, 04 May 2023 klo 10:58 AM

Hillavan 7.7.2021 julkaistavan version muutokset:

Laskutus-valikkoon tekstihaku

Laskutus-valikon laskulistauksen hakuihin on lisätty uusi hakukenttä "Tekstihaku", jolla voi hakea vapaammin tietoa laskuilta. Tekstihaku hakee automaattisesti kaikista seuraavista kentistä tietoa:

• Vastaanottaja-välilehti:
    • Laskutusasiakkaan nimi
    • Laskutuososoitteen nimi (kaikki kolme riviä)
    • Postisoite (kaikki kaksi riviä)
    • Postitoimipaikka
    • Laskutussähköposti
  • Tilaaja-välilehti
    • Tilaaja
    • Viitteenne
    • Viitteemme
  • Toimitustiedot-välilehti
    • Nimi (kaikki kolme riviä)
    • Osoiterivit (kaikki kaksi riviä)
    • Postitoimipaikka

Aiemmat haut pysyvät edelleen käytettävissä, uusi haku tulee hakuriville ensimmäiseksi hakukentäksi.

Nämä muutokset ovat automaattisesti käytettävissänne.

Android-sovelluksesta uusi versio

Hillavan Android-sovelluksesta on tietyin asetuksin voinut kuitata keskeneräisen tehtävän suoraan valmiiksi (toiminnallisuus vain jos kokonaistyöajanseurantaa ei ole käytössä). Aiemmin sovellus ei pyytänyt vahvistamaan tätä, joten virhenäppäilyjä on tullut. Kun päivitätte Android-sovelluksen uudempaan versioon eli 4.34 versioon, tulee jatkossa vahvistusviesti kun keskeytettyä tehtävää haluaa kuitata valmiiksi.

Hillavan Android-sovelluksen päivitys ei tuo muutoksia niille asiakkaille, joilla on kokonaistyöajanseuranta käytössä (esim "Aloita työpäivä" ja "opeta työpäivä" toiminnallisuudet sovelluksessa). Muilla tämä muutos tulee heti käyttöön kun käyttäjä on päivittänyt sovelluksen versioon 4.34.

Talenom-liittymiin uusia ominaisuuksia

Talenomiin tehtävä seurantakohteeksi jo tehtävän luontivaiheessa

Hillavasta on voinut jo aiemmin viedä Talenomiin myyntilaskujen mukana seurantakohteita. Aiemmin on ollut mahdollista viedä myös seurantakohde kohde/urakka-tasolta jo kohteen/urakan luontivaiheessa. Nyt laajennamme mahdollisuutta viedä myös tehtävänumerotason tehtävän luontivaiheessa. Tehtävänumero on mahdollista viedä missä tahansa prosessin vaiheessa, vienti määritellään Hillavan prosessissa. Yleensä järkevää on viedä tehtävä seurantakohteeksi jo heti tehtävän luonnin yhteydessä.

Tämä muutos ei ole automaattisesti päällä. Jos teitä kiinnostaa viedä Talenomin seurantakohteeksi tehtävänumero jo tehtävää luodessa, olkaa yhteydessä tuki@hillava.com niin katsotaan yhdessä asetukset kuntoon haluamallanne tavalla.

Jos haluat lisätietoja seurantakohteiden välityksestä, löydät tukiartikkelin täältä

Talenomin ostolaskujen kohdistus tehtäville

Talenomista saapuneiden ostolaskuilta on aiemmin voitu tulkita rivitason kuvauksesta tehtävänumero. Aiemmin numero voitiin tulkita vain ensimmäiseltä kuvausriviltä jos sopiva tehtävänumero löytyi. Nyt tulkintaa on saatu laajennettua myös muille kuvausriveille tuoteriveillä.

Ensimmäinen numerosarja, joka vastaa Hillavassa olevaa tehtävänumeroa, poimitaan ostolaskun tuoterivin viitteeseen sekä sillä kohdistetaan tuoterivi tehtävälle jos automaattinen kohdistus on aktivoituna.

Tämä ominaisuus on automaattisesti käytettävissänne jos teillä tuodaan Hillavaan ostolaskut Talenomista.

Tehtävien tulosteisiin uusia asetuksia

Tehtävätulosteiden asetuksiin on tullut uusia asetuksia käytettäväksi. Tulosteelle nostettavissa kirjauksissa voidaan nyt erotella tarkemmin halutaanko nostaa kirjauksen työaika vai laskutettava työaika (aiemmin laskutettava työaika ollut ainoa vaihtoehto). Voitte nykyään myös tarkentaa haluatteko nostaa vain laskuttamattomat kirjaukset, jolloin laskutetut eivät enää nouse tulosteelle.

Tämän muutoksen myötä voitte määritellä tehtävätulosteen, jolla esimerkiksi hyväksytetään tehtävältä laskutukseen tulossa olevat työaikakirjaukset ennen laskun luontia.

Asetukset ovat aktivoitavissa tulosteelle pääkäyttäjäasetuksissa Asetukset > Tehtävät ja resurssointi > Tulosteet: Kirjaukset-välilehti.

Lisätietoja ja apuja asetuksien käyttöönottoon saatte tuki@hillava.com osoitteesta.

Kohteen kuvien esikatselu pääkäyttöliittymässä

Hillavan pääkäyttöliittymässä voit nyt esikatsella kohteen/urakan/tarjouksen kuvaliitteitä helposti tietotyypin liitteet-välilehdellä. Valitse haluamasi kuvaliite ja esikatseluruutu avautuu automaattisesti. Esikatselu on tuettu yleisimmille kuvaformaateille. Voit säätää esikatseluikkunan kokoa raahaamalla.

Tämä ominaisuus on automaattisesti käytettävissänne Hillavassa.