Admicom Flex-sovelluksen käytön aloitus, Android

Muokattu Mon, 15 Jan 2024 klo 08:35 AM

Flexiin kirjaudutaan yrityskohtaisen osoitteen kautta. Yleensä osoite on muotoa yrityksennimi.hillava.com. Käyttöönottaja on kertonut kirjautumisosoitteenne käyttöönoton yhteydessä pääkäyttäjällenne.

Android-sovelluksen lataaminen ja asetusten tarkastus

1. Lataa Flex-sovellus Play-kaupasta.
  2. Käy mobiililaitteesi Asetuksissa tarkastamassa, että kaikki Flex-sovelluksen pyytämät käyttöluvat on sallittu.
    • Mene mobiililaitteen Asetukset-valikkoon.
    • Valitset Sovellukset ja ilmoitukset.
    • Valitse Flex-sovellus.
    • Valitse Käyttöluvat.
    • Salli kaikki pyydetyt käyttöluvat. Jos käyttölupia ei ole sallittu, sovellus ei toimi oikein.
  3. Lisäksi tarkasta, että sovellus saa käyttää taustatiedonsiirtoa.
    • Mene mobiililaitteen Asetukset-valikkoon.
    • Valitset Sovellukset ja ilmoitukset.
    • Valitse Flex-sovellus.
    • Valitse Sovelluksen tiedonsiirto.
    • Tarkasta kohdasta "Taustatiedonsiirto", että mobiilidatan käyttö taustalla on sallittu.

Kirjautuminen ja käytön aloitus

Kun olet ladannut sovelluksen ja tarkastanut asetukset, kirjaudu tämän ohjeen mukaan.

1. Avaa Flex-sovellus mobiililaitteellasi.
  2. Aseta palvelimen osoitteeksi yrityksennimi.hillava.com. Valitse Kirjaudu palveluun.
  3. Sisäänkirjautumissivu avautuu.
  4. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla valitse Unohditko salasanasi -toiminto.
    • Saat sähköpostiisi linkin. Valitse linkki ja pääset sivulle, jossa voit asettaa salasanasi.
  5. Salasanan asettamisen jälkeen sinut ohjataan suoraan Flexin sovellukseen.
    • Ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä tietojen synkronointi saattaa viedä jopa useita minuutteja, kun Flexiin synkronoidaan kaikki tarvikkeet ja tehtävät.