2024-01-15 Versiotiedote - Uusi kirjautumissivu

Muokattu Mon, 15 Jan 2024 klo 08:32 AM

Päivitämme 15.01.2024 käyttöönne Hillavan uusimman version. Päivitys aiheuttaa muutaman minuutin käyttökatkon klo 16.30-18 välillä.

Brändimme uudistuu!

Julkaisemme koko Admicom-konsernin yhteisen uuden brändin 15.1.2024. Brändiuudistuksen myötä Hillavan uusi nimi on Admicom Flex. Ohjelmisto on sama tuttu. Lue tarkemmin brändiuudistuksesta, tukipalvelustamme sekä kotisivuistamme täältä.

Muistathan tiedottaa tästä muutoksesta kaikkia yrityksesi Hillava-käyttäjiä.

Tukiportaalimme löytyy samasta osoitteesta kuin aiemminkin ja tukemme tutusta sähköpostiosoitteesta tuki@hillava.com.

Kirjautumissivun ilme muuttuu

Päivitämme Hillavan kirjautumissivulle tuotteemme uuden logon sekä värimaailman. Kirjautumaan pääset samasta osoitteesta kuin aina ennenkin ja käyttäjätunnuksesi ja salasanasi eivät muutu.

Pieniä muutoksia ohjelmiston sisällä

Ohjelmiston sisällä Hillavan logo on korvattu uudelle Admicom Flex -logolla ja fontti on päivitetty vastaamaan konsernimme uutta ohjeistusta.

Android-sovellus on edelleen nimellä Hillava

Hillavan Android-sovellus löytyy edelleen Play-kaupasta Hillava-nimellä. Tiedotamme erikseen, kun Hillavan Android-sovelluksen nimi muuttuu Admicom Fleksiksi.