Toistuvat tehtävät

Muokattu Tue, 13 Feb 2024 klo 03:36 PM

Tehtävätyypin asetuksissa määritellään, onko kyseessä toistuva tehtävä. Lue tarkemmin tehtävätyypeistä ja niiden luonnista ja muokkauksesta täältä.

Toistuvan tehtävän luonti

 1. Valitse tehtävätyyppi ja täytä tehtävän tiedot normaalisti.
 2. Mene tehtävän Toistuvuus-välilehdelle.
  • Jos tehtävällä ei näy Toistuvuus-välilehteä, toistuvuus ei ole kyseisellä tehtävätyypillä käytössä. Muokkaa tarvittaessa tehtävätyyppiä, katso ohje täällä
 3. Valitse haluamasi toistuvuus ja päättymispäivämäärä.
  • Tallennettaessa tehtävät luodaan valitsemallasi toistuvuudella valitsemallesi aikavälille.
  • Kaikille tehtäville täydennetään automaattisesti alkuperäisen tehtävän kaikki tiedot poislukien Lisätiedot ja Huomiot.
 4. Jos luotte Admicom Flexiin paljon toistuvia tehtäviä, kannattaa Tehtävät-näkymässä hyödyntää näkymän rajauksia, jotta saat tulevaisuuteen sijoittuvat tehtävät piiloon listauksesta. 
  1. Tehtävälistauksessa saat ”Lisää hakuehto”-vetovalikosta näkyviin hakuehdon Aloituspvm. Aseta aloituspäivämäärän loppurajaus esimerkiksi vuoden loppuun, niin saat rajattua näkyviin vain tämän vuoden tehtävät. Tai toki rajaus voi olla vaikkapa pari kuukautta tästä eteenpäin.
  2. Vaihtoehtoisesti voit hyödyntää esimerkiksi Tilaryhmä tai Tehtävätyyppi-hakuehtoja.
  3. Huomioi myös, että voit järjestää Tehtävät-näkymän Aloituspäivän mukaan nousevaan tai laskevaan järjestykseen. 


/helpdesk/attachments/101067139942

Huom! Toistuvuuden kautta luoduille tehtäville asetetaan aina poikkeava työaika käyttöön, joten tehtävä saatetaan luoda esimerkiksi arkipyhälle.

Huom! Toistuvuuden kautta luodut tehtävät eivät linkity toisiinsa. Luonnin jälkeen tehtävät käyttäytyvät kuin mikä tahansa yksittäinen tehtävä.