Tehtävän oletuslomakkeet

Muokattu Thu, 04 May 2023 klo 09:54 AM

Voit asettaa tehtävätyypille käyttöön tietyt oletuslomakkeet. Kun tehtävätyypin tehtävä luodaan, sille lisätään automaattisesti valintasi mukaiset oletuslomakkeet. Voit myös määritellä haluamasi oletuslomakkeet pakollisiksi, tällöin tehtävää ei voi kuitata valmiiksi, ennen kuin pakollinen oletuslomake on täytetty.

Oletuslomakkeiden lisääminen tehtävätyypille

1. Mene näkymään Asetukset - Tehtävät ja resursointi - Tehtävätyypit.
  2. Muokkaa tehtävätyyppiä, jolle haluat lisätä oletuslomakkeet.
  3. Mene tehtävätyypin muokkauksessa Lomakkeet-välilehdelle.
  4. Valitse tehtävätyypille haluamasi oletuslomakkeet ja niiden pakollisuus.
    • Voit valita oletuslomakkeeksi vain käytössä olevia lomakkeita

Lomakkeiden luonnista ja muokkauksesta voit lukea tarkemmin täältä.