2023-05-10 Versiotiedote

Muokattu Wed, 10 May 2023 klo 02:12 PM

Päivitämme 10.05.2023 käyttöönne Hillavan uusimman version. Päivitys aiheuttaa muutaman minuutin käyttökatkon klo 16.30-18 välillä. 

Uusia raportteja: Laskuttamaton työkanta kustannuspaikoittain

Raporttiuudistuksemme uusin raportti on nyt julkaistu kaikille asiakkaillemme. Raportin tarkoituksena on vastata kysymykseen, miten paljon yrityksellänne on Hillavaan kirjattuja töitä, tarvikkeita, ajoja tai maksuerälaskuja, jotka voisi mahdollisesti laskuttaa. Raporttia voi hyödyntää erityisesti siinä kohtaa, jos kuukauden liikevaihtotavoitteeseen on vielä matkaa ja haluatte tietää, mitä voisitte vielä laskuttaa päästäksenne tavoitteeseen. Lue raportista tarkemmin täältä.

Muista myös ottaa kaikki hyöty käyttöösi Myyntilaskutus kustannuspaikoittain raportista! Lue raportista tarkemmin täältä

Myyntilaskun luonti uudistuu

Aikaisemmin olet voinut tehtävän myyntilaskun luonnin yhteydessä valita laskun rivien tarkkuuden viidestä eri vaihtoehdosta. Tässä versiossa julkaisemme uudistuneen tehtävän myyntilaskun luonnin, jossa voit vaikuttaa entistä kattavammin laskun rivitietojen tarkkuuteen.

Oletuksena lasku muodostetaan edelleen tarkalla erittelyllä, jossa jokainen työaika- ja tarvikekirjaus on omana erillisenä rivinään. Uudistuksen myötä voit nyt valita haluamasi tarkkuuden erikseen työaikakirjauksille ja tarvikekirjauksille. Voit siis esimerkiksi yhdistellä saman resurssin kirjaukset yhdeksi riviksi myyntilaskulle sekä saman tuotenumeron tuotteet yhdelle riville. Lue tarkemmin rivien yhdistelystä täältä.

Ajojen yhdistely tehdään tehtävätyypin asetuksen perusteella kuten aiemminkin.