Laskun laskurivien tarkkuuden määrittely

Muokattu Wed, 10 May 2023 klo 10:52 AM

Voit valita laskun luonnin yhteydessä laskulle tulevien laskurivien tarkkuuden tuntikirjauksille sekä tarvikekirjauksille.

Laskun tarkkuus valitaan laskun esikatselun yhteydessä esikatseluikkunan yläreunan valintalistoista. Valinnan muuttamisen jälkeen valitse "Päivitä", jotta laskurivien tarkkuus muutetaan.

Jos laskutatte ajoja, niin ajojen laskutuksen tarkkuus määritellään tehtävätyypin asetuksissa.

Huomioi, että tietyissä tarkkuuksissa kirjauksia voidaan yhdistellä vain jos yksikköhinta on sama. Jos siis yhdistelet esimerkiksi tuntikirjaukset resurssin perusteella, niin vain ne kirjaukset yhdistellään, joilla on sama yksikköhinta ja sama resurssi. Jos yksi henkilö on tehnyt työtä kahdella eri tuntihinnalla, niin hänelle tulee laskulle kaksi erillistä riviä, vaikka valittuna olisi "Yhdistä resurssin kirjaukset".