2023-06-20 Versiotiedote

Muokattu Tue, 20 Jun 2023 klo 08:53 AM

Päivitämme 20.06.2023 käyttöönne Hillavan uusimman version. Päivitys aiheuttaa muutaman minuutin käyttökatkon klo 16.30-18 välillä.

Hillava-Kotopro-integraatio

Hillavan lomaketoiminnallisuuden tulevaisuus on nyt täällä! Hillavassa on mahdollista edelleen käyttää Hillavan sisäistä lomaketoiminnallisuutta, mutta nyt pystyt myös päivittämään lomaketoiminnallisuudet uudelle tasolle ottamalla Hillavan rinnalle käyttöön Kotopron. Kotopron lomakkeilla täytät esimerkiksi huoneiston tarkastusraportit ja allekirjoitutat lomakkeet sähköisesti ns. sormiallekirjoituksella. Nyt pilottiin julkaistavan integraation avulla liikut vaivatta Hillavan ja Kotopron välillä.

Lue integraatiosta tarkemmin täältä.

Hillavan Android-sovelluksesta tulossa uusi versio

Olemme pian julkaisemassa Hillavan Android-sovelluksesta uuden version. Versio ei ole vielä saatavilla Play-kaupassa, tiedotamme vielä erikseen, kun versio on julkaistu ja voit ladata sen käyttöösi. Uusi versio tulee tukemaan integraatiota Kotoprohon ja uudesta versiosta voit siirtyä helposti tehtävältä suoraan Kotoprohon tehtäväkohtaiseen kansioon.

Lisäksi tässä versiossa on päivitetty taustakirjasto sekä tehty pieni käytettävyyttä parantava muutos: Tuntikirjauksen "Yhteenveto asiakkaalle"-kenttään siirryttäessä mobiililaitteen näppäimistössä on jatkossa oletuksena valittu isot kirjaimet, jolloin selitteeseen tulee kauniisti muotoiltuna iso alkukirjain.