2023-06-29 Versiotiedote

Muokattu Thu, 29 Jun 2023 klo 10:20 AM

Päivitämme 29.06.2023 käyttöönne Hillavan uusimman version. Päivitys aiheuttaa muutaman minuutin käyttökatkon klo 16.30-18 välillä.

Lataa käyttöösi myös Hillavan Android-sovelluksen uusin versio (4.47.2) Play-kaupasta. Uusi versio tukee Hillava-Kotopro-integraatiota sekä sisältää pieniä käytettävyysparannuksia. Lue Android-sovelluksen versiotiedote täältä.

Hillava-Kotopro-integraatioon uusia ominaisuuksia

Julkaisimme 20.6.2023 Hillava-Kotopro-integraation ensimmäisen version. Nyt olemme julkaisseet integraatiossa toisen version, jossa on mukana uusia ominaisuuksia. Nyt Hillavasta siirtyy Kotopron tehtäväkohtaiseen kansioon metatietoina työnumero, toimitusosoite, toimitusasiakas ja laskutusasiakas. Lisäksi tässä versiossa Kotopron tehtäväkohtaisen kansion nimeen lisätään Hillavan tehtävänumero. Tutustu integraatioon tarkemmin täällä.

Sarakemuutoksia

Antamienne kehitysehdotusten perusteella olemme lisänneet näkymiin sarakkeita ja mahdollistaneet sarakkeilla järjestelyn. Muutokset on kerrottu tarkemmin tässä:

• Tehtävät-näkymä
    • Tehtävät-näkymässä voit nyt järjestellä näkymää myös Työnjohtaja, Kohde ja Toimitusasiakas -sarakkeiden mukaan. Järjestely toimii myös esimerkiksi Kohteen Tehtävät -välilehdellä.
  • Asiakkaat-näkymä
    • Asiakkaat-näkymässä voit nyt ottaa näkyviin Tuotehinnasto-sarakkeen ja järjestellä näkymän sarakkeen perusteella.
  • Resurssit - Kirjaukset -näkymä
    • Sekä Tuntien hyväksyntä että Kirjaukset -näkymissä voit nyt ottaa näkyviin Tehtävätyyppi-sarakkeen.

Sähköinen kuormakirja

Voit nyt lisätä nousuhinnoittelulle lisätiedon, joka nousee näkyviin kuormakirjatulosteen koontisivulle. Koontisivulla näkyy nyt myös Paluu-sarake (P).

LVISNet-palvelu uudistuu

LVISNet-käyttäjät ovat tässä kuussa saaneet Opuscapitalta tiedotteen LVISNet-palvelun uudistamisesta.

Teemme yhteistyötä OpusCapitan kanssa ja varmistamme osaltamme, että Hillava-käyttäjien LVISNet-yhteydet siirretään uuteen ympäristöön ennen kuin vanha palvelualusta lakkaa toimimasta.

LVISNet muutos ei vaikuta Hillavan toiminnallisuuksiin, eikä yhteyden muuttaminen vaadi asiakkailtamme toimenpiteitä.

Ilmoitamme vielä syksyllä erikseen, kun uusi LVISNet-ympäristö on linkitetty Hillavaan.