2023-11-08 Versiotiedote

Muokattu Tue, 07 Nov 2023 klo 04:07 PM

Päivitämme 8.11.2023 käyttöönne Hillavan uusimman version. Päivitys aiheuttaa muutaman minuutin käyttökatkon klo 16.30-18 välillä. 

Käytettävyysparannukset

Olemme saaneet teiltä palautetta, että tehtävällä olevien tuoterivien järjestely sarakkeiden avulla ei aina toimi loogisesti. Olemme tehneet järjestelyyn muutoksen, jonka pitäisi helpottaa rivien järjestelyä ja pitää järjestys loogisena myös vaihtaessasi järjestystä sarakkeen otsikosta klikkaamalla.

Toiveidenne mukaisesti olemme tehneet tähän versioon muutoksen myös tehtävän luontiin tarjouksen kautta: aikaisemmin kun loit tehtävän tarjouksen kautta ja lisäsit tehtävälle tarjoukselta tuotteita, ei tuotteiden alv-tieto siirtynyt tehtävälle. Tässä versiossa myös tarjouksella oleva tuotteen alv-tieto siirtyy tehtävälle.

Tässä versiossa on myös korjattu havaittu bugi, jossa tehtävän tarvikeryhmien kopiointi ei aina toiminut oikein (Android sovelluksessa).

Myyntilaskulla on nyt näkyvissä tapahtumahistoria

Jokaisella myyntilaskulla on nyt omalla välilehdellään näkyvissä myyntilaskun tapahtumahistoria. Tapahtumahistoriasta voi esimerkiksi tarkistaa, milloin myyntilasku on lähetetty taloushallinnon järjestelmään ja kuka käyttäjä lähetyksen on tehnyt. Tapahtumahistoria auttaa erityisesti virhe- ja ongelmatilanteiden selvityksessä.

Hillava-Kotopro-integraatio on nyt entistäkin parempi!

 • Integraatio ottaa nyt huomioon Hillavan hierarkkisen tietotyyppirakenteen. Hillavan tietotyyppirakenne voi olla hierarkkinen, eli Hillavassa voit luoda esimerkiksi Kohteen, jolla voi olla useita Huoneistoja ja Huoneistossa halutessasi vielä Huoneita.
 • Kotopron lomakkeella tulostettaviin tietoihin nousee nyt myös tehtävän otsikko. 
  • Hillavan tehtävältä Kotoprohon automaattisesti siirtyvät tiedot ovat nyt tehtävän numero, otsikko, toimitusosoite, toimitusasiakas ja laskutusasiakas.
 • Kotopro-integraatio huomioi nyt myös tehtävätyypin vaihtamisen. 
  • Aikaisemmassa integraation versiossa Kotopro-kansio syntyi vain tehtävän luonnin yhteydessä. 
  • Nyt integraatio osaa luoda tehtävälle kansion myös tehtävätyypin vaihtamisen yhteydessä, jos vanhalla tehtävätyypillä ei ole käytössä Kotoprota, mutta uudella tehtävätyypillä on. 
  • HUOM: Jos vanhalla tehtävätyypillä on Kotopro kansio käytössä ja olemassa, ei tehtävätyypin muokkaus vaihda/ siirrä jo Kotoprohon muodostunutta kansiota. Siirto on tehtävä Kotopron puolella.

Lue tarkemmin Hillava-Kotopro-integraatiosta täältä.