2023-01-11 Versiotiedote - Hillavan Android-sovelluksesta julkaistu uusi versio

Muokattu Mon, 06 Mar 2023 klo 09:53 PM

Hillavan Android-sovelluksesta on julkaistu Play-kauppaan uusi versio (versionumero 4.43.2).

Mobiililaitteesi asetuksista riippuen uusi versio voi päivittyä käyttöösi automaattisesti tai pääset lataamaan uusiman version Play-kaupasta. Näet käytössäsi olevan version esimerkiksi Play-kaupassa Hillava sovelluksen tietosivulla Sovellustiedot-osiossa tai Hillava sovelluksen Asetukset-näkymässä.

Lisää tehtävälle Lisätietoa Hillava-sovelluksesta

Tässä uusimmassa versiossa voit Tehtävän Tiedot-välilehdellä lisätä tehtävälle lisätietoja, esimerkiksi asiakkaan kanssa sovitun käyntiajan tai muun tiedon. Lisäämäsi lisätieto tulee Hillavan tehtävän Lisätiedot kenttään muiden tietojen perään. Lisätiedon yhteyteen lisätään automaattisesti aikaleima ja käyttäjän nimi.

Tehtävätyypillä on oltava Lisätieto-kenttä käytössä, jotta voit käyttää tätä ominaisuutta. Jos tehtävätyypillä on lisätieto-kenttä käytössä, tiedät sen siitä, että kun luot tai muokkaat tehtävää pääkäyttöliittymässä, muokkausikkunassa on näkyvissä Lisätietoa-välilehti.

Jos tehtävätyypillä ei ole Lisätieto-kenttä käytössä, lisää se halutessasi käyttöön tehtävätyypin asetuksista.

1. Mene Asetukset - Tehtävä ja resursointi -näkymään.
  2. Valitse haluamasti tehtävätyyppi ja valitse "Muokkaa".
  3. Valitse tehtävätyypin muokkauksessa ensimmäiseltä välilehdeltä käyttöön "Näytä Lisätietoja-kenttä". Tallenna tekemäsi muutos.

Lisätiedon lisääminen tehtävälle mobiilissa

1. Mene tehtävän Tiedot-välilehdelle.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta kolmen pisteen takaa "Lisää lisätieto".
  3. Kirjoita haluamasi lisätieto ja valitse "Tallenna".
  4. Antamasi lisätieto tulee tehtävän Lisätiedot-kenttään näkyviin.

Mobiilisovelluksessa ei voi muokata jo lisättyä lisätietoa, mutta pääkäyttöliittymässä tietoa voi muokata vapaasti. Huomioithan, että sekä pääkäyttöliittymässä että mobiilisovelluksessa lisätyt tiedot Lisätieto-kentässä näkyvät kaikille käyttäjille, joilla on pääsy Tehtävän Tiedot- näkymään.